TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Βελτιωμένη με τον Φλόρες η Χετάφε, ματς για 1.90 το Κάλιαρι - Τορίνο

Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες
Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες © 2021 RUI VIEIRA, FILE/ASSOCIATED PRESS

Μετά το 6/6 του Σαββατοκύριακου ο Τσάρλυ ποντάρει σε δύο δυνατές επιλογές από Serie A και La Liga.

Ο Μίτσελ άφησε τη Χετάφε με 1 βαθμό σε 8 παιχνίδια. Με τον Κίκε Φλόρες υπάρχει ξεκάθαρη βελτίωση. Η Χετάφε έχει μαζέψει 9 βαθμούς σε 7 παιχνίδια με ρεκόρ 2-3-2 και ο χρόνος κυλάει υπέρ της. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της για το πρωτάθλημα είναι ολοφάνερο πως υπάρχει τεράστια πρόοδος. Δύο αγώνες που η ομάδα του Φλόρες αμύνθηκε υποδειγματικά κέρδισε εντός 4-0 την Κάδιθ με xG 1,54-0,37 και πήρε για πλάκα εκτός έδρας το 0-0 στην Μαγιόρκα σε παιχνίδι με xG 0,47-0,74.

Το αρνητικό σερί της Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) είναι πολύ δύσκολη στο γκολ, έχει πετύχει μόλις 13 τέρματα σε 15 παιχνίδια, η τρίτη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Τρέχει ένα αρνητικό σερί με 6 παιχνίδια δίχως νίκη. Δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ένα βατό πρόγραμμα γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από την Κάδιθ 1-0, φέρνοντας ισοπαλία 0-0 στη Λεβάντε και ισοπαλία 2-2 εντός με την Γρανάδα. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι μεσοβδόμαδα στην ήττα με 1-0 στο Μπερναμπέου, έχει όμως αποδειχθεί πως σε αγώνες που πρέπει να παίξει για να κερδίσει και να ανοίξει άμυνες, βραχυκυκλώνει.

Η Χετάφε βρίσκεται 4 πόντους από την παραμονή, έχει αποκτήσει ζωή με την αλλαγή προπονητή και δείχνει πως σύντομα θα βγει από την πολύ δύσκολη θέση που την έφερε η λανθασμένη επιλογή προπονητή. Έχει καλή εντός έδρας παράδοση με την Μπιλμπάο. Δεν έχει ηττηθεί στις τελευταίες 4 εντός έδρας εμφανίσεις, 1-3-0 το ρεκόρ. Ανεξαρτήτου έδρας τρέχει ένα υπέρ της σερί με μόλις 1 ήττα στα 7 τελευταία ρεκόρ 2-4-1. Το 1Χ στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προέρχονται από δύο σοβαρές εντός έδρας αυτοκτονίες

Κάλιαρι και Τορίνο (21:45 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24) προέρχονται από σοβαρές εντός έδρας αυτοκτονίες. Η Κάλιαρι κατάφερε να μην κερδίσει εντός έδρας την πολύ κατώτερη της συνολικά, αλλά και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, Σαλερνιτάνα. Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε, έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 73ο λεπτό, ισοφαρίστηκε από ένα στημένο, που έφερε ένα σουτ στη γωνία που ήλεγχε ο Κράνιο, όμως κατάφερε να το πνίξει. Μεσοβδόμαδα η Κάλιαρι έπαιξε μαζική άμυνα στη Βερόνα και πέτυχε να πάρει τη λευκή ισοπαλία. Βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και σήμερα θα ψάξει τη νίκη που θα της δώσει σοβαρή ανάσα.

Μεσοβδόμαδα όμως αυτοκτόνησε και η Τορίνο. Στο 14ο λεπτό προηγήθηκε 2-0 η ομάδα του Γιούριτς, έδειχνε πως θα κάνει πλάκα στην Έμπολι, στο 32 λεπτό ο Σίγκο δέχτηκε απευθείας αποβολή και έβαλε από το πουθενά δύσκολα στην ομάδα του, που τελικά πέταξε δύο βαθμούς. Συνολικά η Τορίνο έχει πάρει λιγότερα από ό,τι αξίζει στο φετινό πρωτάθλημα και είναι κάτι που θα πρέπει συνολικά να το δουλέψει ο Γιούριτς. Η Κάλιαρι χρειάζεται τη νίκη και μεσοεπιθετικά έχει δυνατότητες. Το δίδυμο Κεϊτά - Πέδρο πραγματικά είναι για μεγάλα πράγματα και αν δέσει η ομάδα πίσω μπορεί να την κουβαλήσει προς την παραμονή. Στα παιχνίδια που η Κάλιαρι βγάζει επιθετική διάθεση έχουν γκολ. Στο 1.90 δίνεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι - Τορίνο: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 21:45
  • Χετάφε - Μπιλμπάο: 1Χ (απόδοση 1.65), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ