ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Βέλγιο - Γαλλία: Σε σούπερ φόρμα ο Μπενζεμά για το 2.91, αξία στο 1.97

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει στο Euro 2020 γκολ κόντρα στη Γερμανία
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει στο Euro 2020 © 2021 FRANCK FIFE/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Βέλγιο και Γαλλία κοντράρονται στο Τορίνο για τον δεύτερο ημιτελικό του Nations League. Δυο ειδικά στοιχήματα σε αποδόσεις 1.97 και 2.91 από την αναμέτρηση.

Το βράδυ της Πέμπτης (07/10 21:45, OPEN TV, COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24) διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του Final Four του Nations League. Βέλγιο εναντίον Γαλλία στο Τορίνο σ’ ένα ισορροπημένο ματς στοιχηματικά όπως προκύπτει από το σετ τιμών στην αγορά (2.94 - 3.13 - 2.56 κατά μέσο όρο το σετ). Οι ομάδες έχουν να συναντηθούν από τον ημιτελικό του 2018 στο Παγκόσμιο Κύπελλο, εκεί που επικράτησε η Γαλλία 1-0 ύστερα από το γκολ του Ουμτιτί. Οι Βέλγοι έχουν στο μυαλό τους να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για εκείνο το ματς στην Αγία Πετρούπολη, ενώ η πίεση στους Κόκκινους Διαβόλους σ’ άλλη μια διοργάνωση είναι αυξημένη. Ομολογουμένως το Βέλγιο δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί μ’ αυτή τη χρυσή γενιά. Από την άλλη πλευρά οι Γάλλοι, ως παγκόσμιοι πρωταθλητές, ήταν απογοητευτικοί στο Euro 2020 και αποκλείστηκαν στην φάση των 16 από την Ελβετία στα πέναλτι. Το Βέλγιο τα πήγε ελαφρώς καλύτερα και αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ιταλία. Μόνο αδιάφορο λοιπόν το παιχνίδι στο Τορίνο, καθώς αμφότερες οι ημιφιναλίστ έχουν τα δικά τους κίνητρα για να αποδώσουν καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, η Γαλλία έχει μια καταλυτική απουσία στη μεσαία γραμμή, αυτή του Ενγκολό Καντέ που ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό την προηγούμενη εβδομάδα. Παίζεται η θέση του μεταξύ Τσουαμενί (Νέος Παίκτης της σεζόν στη Ligue 1) και Ραμπιό. Από πλευράς Βελγίου ο μπακ Μενιέ είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ ο Εντέν Αζάρ δεν είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση.

Αλντερβάιρελντ και Φερντόνχεν πρόκειται να πέσουν πάνω στους Εμπαμπέ και Μπενζεμά. Μεταξύ των δυο επιθετικών δεν επικρατεί μεγάλη διαφορά στις προσφερόμενες αποδόσεις με τον Εμπαμπέ να πληρώνει ελαφρώς χαμηλότερα. Οι πιθανότητες στρέφονται προς τη μεριά του Καρίμ Μπενζεμά, έχει ξεκινήσει καλύτερα τη σεζόν από τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν. Σε σούπερ φόρμα ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης που μετράει στη La Liga ως τώρα 9 γκολ και 7 ασίστ (4.40 xG, 2.14 xA). Στο 2.91 κατά μέσο όρο στην αγορά το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Γάλλος επιθετικός.

Αξία στις κάρτες

Πρόκειται να είναι ένα ματς για γερά νεύρα, παραδοσιακά οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν ένταση. Η Γαλλία πρόκειται να παίξει μάλιστα και με τρεις παίκτες στην οπισθοφυλακή. Μπορεί στη frontline η Γαλλία να… πετάει φωτιές, ωστόσο η ομάδα του Ντεσάμπ έχει γίνει πιο soft και παίρνει πιο συχνά κάρτες (4 κίτρινες στο ματς με την Πορτογαλία στο Euro 2020 για την τελευταία αγωνιστική, 3 στο ματς της νοκ άουτ φάσης με την Ελβετία). Το όριο κυκλοφορεί στις 3,5 κάρτες, είναι ένα βατό line να ξεπεραστεί παρά το γεγονός πως κυκλοφορεί σε τιμές αουτσάιντερ. Μπορεί να βοηθήσει και ο ρέφερι του αγώνα, αφού ο Ντάνιελ Σίμπερτ από τη Γερμανία, είναι ένας διαιτητής που έχει την τάση να βγάζει την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι και μετράει μέσο όρο 4,58 κίτρινες κάρτες σε 35 διεθνείς αγώνες. Σε απόδοση 1.98 κατά μέσο όρο το over 3,5 κάρτες στο παιχνίδι.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
(Πέμπτη) 21:45 Βέλγιο - Γαλλία: Να σκοράρει ο Μπενζεμά (2.91)
(Πέμπτη) 21:45 Βέλγιο - Γαλλία: Over 3,5 κάρτες (1.98)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ