TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Βάζει τις βάσεις η Μίλαν, διορθώσεις με ασιατικό και 1.70 στον τέταρτο όμιλο

Ο Κέσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του κόντρα στη Βερόνα για τη Serie A
Ο Κέσι πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του κόντρα στη Βερόνα © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το αποψινό πρόγραμμα του Champions League και καταλήγει σε τέσσερις στοιχηματικές προτάσεις. Με την τριάδα που βγάζει υψηλή ένταση στον άξονα η Παρί. Για τον πρώτο της βαθμό η Μίλαν και η διόρθωση στον 4ο όμιλο.

Για τον πρώτο όμιλο η Παρί υποδέχεται την Λειψία (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24). Την περασμένη Παρασκευή χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ ζορίστηκε την περασμένη Παρασκευή να κερδίσει την Ανζέ.

Απέναντι στη Λειψία ο Μέσι επιστρέφει, ο Ποτσετίνο δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νεϊμάρ, τον Παρέδες και τον τιμωρημένο Ντι Μαρία. Έχοντας όμως τους Εμπαμπέ - Μέσι μπροστά, τον Ντράξλερ να πλαισιώνει την επιθετική τριάδα, το δέσιμο που μπορεί να προσφέρει η τριάδα άξονα των Γκεγέ, Βεράτι Ερέρα είναι πολύτιμο. Είναι κομβικό για την Παρί να έχει καλά τον Βεράτι και η τριάδα που μπορεί να βγάλει την πιο υψηλή ένταση είναι μαζί με τον Ερέρα και Γκεγέ, όπως δηλαδή θα αγωνιστούν σήμερα .

Η φετινή Λειψία δεν είναι στο επίπεδο των δύο προηγούμενων χρόνων. Ο Τζέσι Μάρτς δεν έχει πείσει ως άξιος αντικαταστάτης του Νάγκελσμαν. Η Λεψία συνεχίζει να παίζει γρήγορα, όμως είναι υπερβολικά άναρχη και πίσω δέχεται εύκολα γκολ. Βρίσκεται στην 8η θέση στην Bundesliga, έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια στον όμιλο της και συνολικά δείχνει πως η πρώτη χρονιά χωρίς τον Νάγκελσμαν θα είναι δύσκολη.

Δεν έχει την αμυντική λειτουργία για να σταματήσει την Παρί, αντίθετα η τριάδα άξονα του Ποτσετίνο μπορεί να αναχαιτίσει τις επιθέσεις της Λειψίας. Ακόμα και αν σκοράρει θα φάει περισσότερα όπως έγινε και στο Έτιχαντ. O άσος της Παρί ανάμεσα στο 1.55 και στο 1.60.

Η Μίλαν χρειάζεται 4 βαθμούς στα δύο παιχνίδια με την Πόρτο

Στον δεύτερο όμιλο η Μίλαν αδικείται που δεν έχει πάρει βαθμό. Στο Άνφιλντ το τελικό 3-2 ήταν δίκαιο όμως μετά το 1-2 πέτυχε τρίτο τέρμα που για μία τρίχα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο Μεάτσα με την Ατλέτικο έπαιξε από το 29ο λεπτό με παίκτη λιγότερο κρατούσε το προβάδισμα που της χάρισε ο Λεάο στο 20ο λεπτό, μέχρι το 84’ και στην τελευταία φάση του αγώνα έχασε και τον βαθμό. Ήταν πολύ σκληρό που έχασε η ομάδα του Πιόλι το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Πόρτο πήρε την ισοπαλία στη Μαδρίτη, όπως όμως γίνεται κάθε φορά που αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια δεν μπόρεσε να αντέξει τον ρυθμό της και διασύρθηκε. Η Μίλαν ασφαλώς και δεν τρέχει όπως η Λίβερπουλ, όμως το επίπεδο έντασης του παιχνιδιού της το έχει ανεβάσει ο Πιόλι. Είναι καλύτερη ομάδα από την Πόρτο (22:00 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24) και στα δύο παιχνίδια απέναντι της χρειάζεται τουλάχιστον 4 βαθμούς για να βάλει τις βάσεις για την τρίτη θέση και να δει τι χρειάζεται στη συνέχεια για να διεκδικήσει την υπέρβαση. Το Χ2 ανάμεσα στο 1.60 και στο 1.65.

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η διόρθωση

Μοιάζει με ανέκδοτο να βλέπεις την βαθμολογία του 4ου ομίλου και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η διόρθωση. Ασφαλώς και η προσπάθεια και των δύο Ελλήνων και της ομάδας από την Μολδαβία είναι αξιέπαινη όμως κάπου τα πράγματα θα έρθουν σε ισορροπία και λογικά η αρχή θα γίνει από αυτήν την αγωνιστική. Ο Ινζάκι δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θα πάει με την βασική ενδεκάδα για να πάρει την πρώτη νίκη και να φτάσει στους 4 βαθμούς.

Το γεγονός πως Ρεάλ και Σαχτάρ (22:00 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24) έχασαν και τα δύο παιχνίδια τους από τη Σέριφ δίνει την δυνατότητα στην Ίντερ (22:00 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24)κάνοντας το 2/2 με τους Μολδαβούς να βάλει βάσεις πρόκρισης. Ο Αθανασιάδης είχε ενοχλήσεις και έμεινε στη Μολδαβία, η απουσία του σημαντική αγωνιστικά αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι. Περιμένω καθαρή νίκη της Ίντερ, ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στο 1.50

Η Ρεάλ πρέπει να αντιδράσει μετά από το κάζο με τη Σέριφ. Πέρυσι είχε χάσει και στα δύο παιχνίδια του ομίλου από τη Σαχτάρ, είναι υπερβολικό να την πατήσει ξανά. Είχε ανάγκη τη διακοπή μετά από τις ήττες με Σέριφ και Εσπανιόλ. Σημαντικό πλεονέκτημα το γεγονός πως η La Liga ανέβαλε το παιχνίδι του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο με την Μπιλμπάο. Ο Αντσελότι θα έχει φρέσκους του ποδοσφαιριστές του. Το διπλό της Ρεάλ στο 1.70 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
22:00 Παρί - Λειψία: 1 (1.55-1.60)
22:00 Πόρτο - Μίλαν: Χ2 (1.60-1.65)
22:00 Ίντερ - Σέριφ: 1 με -1,5 ασιατικό (1.50)
22:00 Σαχτάρ - Ρεάλ: 2 (1.70)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ