ΜΠΑΣΚΕΤ BET

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Κλειστό παιχνίδι στο 2.55 δείχνει η παράδοση

Ο Κώστας Σλούκας πανηγυρίζει
Ο Κώστας Σλούκας πανηγυρίζει EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την 5η αγωνιστική της EuroLeague. Κλειστό παιχνίδι δείχνει η μεταξύ τους παράδοση.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακός (22/10, 20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT 24)έχουν ξεκινήσει φέτος τη EuroLeague με ρεκόρ 3-1. Η ΤΣΣΚΑ έχασε στην πρεμιέρα από το Μιλάνο, εν συνεχεία όμως κέρδισε την Εφές (+4), τη Ζενίτ (+10) και τον Ερυθρό Αστέρα (+2).

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει αφήσει μέχρι στιγμής άριστες εντυπώσεις στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Εχει το απόλυτο στο ΣΕΦ, επικρατώντας των Μπασκόνια, Ρεάλ και Ζαλγκίρις, με τη μοναδική του ήττα να έρχεται στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ της παράτασης.

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός 22/10: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ΤΣΣΚΑ έχει σταθεί άτυχη στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, διότι έχασε με τραυματισμό τον βασικό της σέντερ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον βασικό της πάουερ-φόργουρντ, Τορνίκε Σενγκέλια.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη απέκτησε ως μία έξτρα λύση για τη φροντλάιν τον Κένεθ Φαρίντ, ωστόσο ο Αμερικανός πρώην NBAer στα 11 λεπτά που έπαιξε με την Πάρμα Περμ για τη VTB, φάνηκε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να προσφέρει ποιοτικό χρόνο.

Κατά συνέπεια λοιπόν, το βάρος θα πέσει κυρίως στους Γουίλ Κλάιμπερν και Γιοχάνες Φότγκμαν, ενώ αναγκαστικά θα αυξηθεί και ο χρόνος του Τζόελ Μπολομπόι.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός είναι πλήρης, η άμυνά του τσακίζει κόκαλα (στα πρώτα τέσσερα ματς έχει δεχθεί κατά μέσο όρο μόλις 63,5 πόντους) και με την εμφάνιση που έκανε στο Παλάου Μπλαουγκράνα, έστειλε το μήνυμα ότι φέτος θα είναι απειλητικός σε όποια έδρα κι αν παίξει.

Μαζί με το πρωτάθλημα και το κύπελλο, η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα έχει φέτος ρεκόρ 8-1 σε εννιά αγώνες, μοιράζοντας μάλιστα κατοστάρες σε ΑΕΚ, Λαύριο και Προμηθέα στη Stoiximan Basket League.

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός 22/10: Στοιχηματική Πρόταση

Παραδοσιακά οι μεταξύ τους κόντρες έχουν γράψει ιστορία προσφέροντας συγκλονιστικές μάχες και παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Είναι χαρακτηριστικό πως από τις τελευταίες 14 συναντήσεις τους, οι οχτώ κρίθηκαν σε διαφορά μεταξύ ενός και πέντε πόντων, δηλαδή ποσοστό επαλήθευσης άνω του 57%.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως βλέπει το αποψινό μας ως μία σημαντική ευκαιρία για διπλό στη Μόσχα, από τη στιγμή που λείπουν οι Σενγκέλια και Μιλουτίνοφ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ΤΣΣΚΑ των Σβεντ, Κλάιμπερν, Χάκετ, Λούντμπεργκ και Φόιτγκμαν στερείται ποιότητας, ή δεν θα είναι ανταγωνιστική.

Το πιθανότερο είναι το ματς να είναι ανοιχτό και ντέρμπι ως το φινάλε, επομένως θα κρατήσουμε σε απόδοση 2.55 το περιθώριο νίκης στο 1-5, δηλαδή ο νικητής να μην κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά των πέντε πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: Περιθώριο νίκης 1-5 (απόδοση 2.55), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ