BIG GAMES BET

Τσιτσιπάς - Τιάφο: Ο Στέφανος συνεχίζει την παράδοση με το 1.84

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Πορτέρο για το Indian Wells | 10 Οκτωβρίου 2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Πορτέρο για το Indian Wells | 10 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Για τη φάση των "16 "του Vienna Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς τίθεται αντιμέτωπος με τον Φράνσις Τιάφο με τον οποίο έχει παρελθόν και τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα του 1.84.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν επιβλητικός στον προηγούμενο γύρο του Erste Bank Open της Βιέννης, το εμπόδιο κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ μόνο εύκολο δεν ήταν, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ σε ορισμένα σημεία, έκανε την ανατροπή. Ο Στέφανος απέδειξε γιατί είναι αθλητής υψηλής κλάσης και είναι στους κορυφαίους της γενιάς του, δεν λύγισε στα mind games αυτή τη φορά και επικράτησε με 7-6,6-4. Ο Τσιτσιπάς είχε μεγάλη ανάγκη από τόνωση ηθικού με μια καλή εμφάνιση μετά τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Indian Wells από τον Μπασιλασβίλι.

Απόψε (21:00 COSMOTE SPORT 6 , LIVE από το SPORT24 ) έχει μια ύπουλη δοκιμασία, καθώς αντιμετωπίζει τον qualifier Φράνσις Τιάφο. Ο Αμερικανός, που θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της νέας γενιάς ξεκίνησε από τα προκριματικά, έχει περάσει περισσότερη ώρα στο court, είναι όμως ένας δυναμικός αθλητής, που δεν παρατάει εύκολα τα παιχνίδια του. Το Νο49 της παγκόσμιας κατάταξης προσπαθεί να χτίσει μομέντουμ, κόντρα στον Λάιοβιτς πέρασε σχετικά εύκολα (6-4,6-4,), ωστόσο στα προκριματικά με χαμηλότερης δυναμικής αθλητές ζορίστηκε. Προηγουμένως έμεινε εκτός από τον Χούρκατς στον τρίτο γύρο του Indian Wells και στην Αμβέρσα από τον πρώτο γύρο απέναντι στον Μάρεϊ.

Τσιτσιπάς - Τιάφο: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Τσιτσιπάς ήταν πολύ δυναμικός κόντρα στον Ντιμιτρόφ έπιασε υψηλή απόδοση στα πρώτα σερβίς, εξαπέλυσε 6 άσους, ενώ τον αποτελείωσε στο δεύτερο σετ από νωρίς, παίρνοντας τον αέρα. Ο Τιάφο έχει καλό σερβίς, δυνατό φόρχαντ, ωστόσο υπό πίεση κάνει λάθη και μάλιστα αβίαστα. Μπορεί να ζορίσει μέχρι ενός σημείου τον Έλληνα πρωταθλητή, ωστόσο έχει περάσει πολλές ώρες στο court, έχει… ματώσει αυτή την εβδομάδα για να φτάσει ως τους "16", ενώ ο Στέφανος έπαιξε το πρώτο ματς προχθές. Συν τοις άλλοις η παράδοση είναι με το μέρος του Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης. Πέντε φορές έχουν τεθεί αντιμέτωποι (συνυπολογίζοντας και το Hopman Cup), στις 4 κέρδισε ο Τσιτσιπάς. Πιο πρόσφατη συνάντηση φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες που επικράτησε ο Στέφανος με 6-3, 6-4 στον δεύτερο γύρο. Στο 1.84 κατά μέσο όρο το -3,5 games για τον Τσιτσιπά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς - Τιιάφο: Τσιτσιπάς με -3,5 games (απόδοση 1.84), 21:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ