ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς - Μπαουτίστα Αγκούτ: Τελικός για γερά νεύρα και 3.46

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε στο Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ρομπέρτο Μπαούτιστα Αγκούτ κοντράρονται στον τελικό της Μαγιόρκα με τον Ισπανό να έχει τη δύναμη της έδρας. Ποντάρισμα στο 3.46 από την αναμέτρηση.

Ώρα τελικού για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που παρά το γεγονός πως δεν έχει φτάσει στο peak ακόμα η απόδοσή του και δείχνει πιο ευάλωτος στο χορτάρι κατάφερε να βρεθεί στον τελικό της Μαγιόρκα (16:00 COSMOTE SPORT 6, LIVE από το SPORT24). Εκεί θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, ο οποίος θα έχει για σύμμαχο τη δύναμη της έδρας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Ισπανό και σε όλες όλες τις περιπτώσεις επικράτησε, μοναδική συνάντηση στο χορτάρι πριν τρία χρόνια σε τουρνουά στη Μ. Βρετανία που έληξε 6-4,6-4. Το Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης τρέχει ρεκόρ 6-1 στο χορτάρι ως τώρα, ενώ ο Στέφανος 5-2. Στον προηγούμενο γύρο ο Ισπανός άφησε εκτός τον Ελβετό Μπελιέρ με σχετική ευκολία, Νο303 της παγκόσμιας κατάταξης. Στα προημιτελικά υπέταξε τον Μεντβέντεφ άνετα, ο οποίος δεν είναι στην καλύτερή του φάση, ενώ στους "16" αποσύρθηκε ο Κύργιος για να πάρει την πρόκριση.

Ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ακόμα πιο πολύ βελτιωμένος κόντρα στον Μπονζί στον ημιτελικό και πήρε τη νίκη στα δύο σετ, δείχνοντας διάθεση να παίξει καλό τένις και πιο προετοιμασμένος σε σχέση με την προ εβδομάδας συνάντησή τους στο Χάλε, που εκεί χρειάστηκε τρίτο σετ για να πάρει την πρόκριση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης έχει μεγαλύτερη δύναμη πυρός, μπορεί να κοντρολάρει καλύτερα το παιχνίδι, ενώ παρουσιάζει υψηλά ποσοστά στο πρώτο σερβίς του. Ο Μπαουτίστα Αγκούτ είναι ένας πολύ έμπειρος και δυναμικός αθλητής, αλλά και κάποιας ηλικίας, δείχνει σε καλή φόρμα, αλλά αυτή την περίοδο δεν έχει τα δυνατά χτυπήματα του Στέφανου. Είναι όμως ένας έξυπνος παίκτης που μπορεί να πιέσει το backhand του Έλληνα πρωταθλητή.

Είναι ένας υπολογίσιμος παίκτης στο χορτάρι, ενώ ο κόσμος της Μαγιόρκα θα τον σπρώξει με τον τρόπο του, αλλά ο πηλός του ταιριάζει πολύ περισσότερο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιδιώξει να ανεβαίνει πιο συχνά στο net, κάτι που Μπελιέρ δεν το έκανε. Ο Τσιτσιπάς κινείται καλύτερα στους χώρους, έχει το προβάδισμα για τον τίτλο. Ο Ισπανός έχει την κλάση για να δούμε έναν τελικό υψηλού επιπέδου, αλλά δεν έχει διάρκεια. Στο 3.46 το combo νίκη Τσιτσιπά & over 23,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς - Μπαουτίστα Αγκούτ: Τσιτσιπάς & over 23,5 games (απόδοση 3.46), 16:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ