STOIXIMAN

Μεντβέντεφ - Τσιτσιπάς σε LIVE Streaming* με σούπερ προσφορά* στη Stoiximan!

Ο ημιτελικός ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Μεντβέντεβ
Ο ημιτελικός ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Μεντβέντεβ

Η πιο μεγάλη ώρα του Στέφανου Τσιτσιπά έφτασε, με την Stoiximan να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο και στον σπουδαίο ημιτελικό του Australian Open.

Όταν κατορθώνεις το… απίθανο και γυρίζεις το 0-2 από τον Ναδάλ σε προημιτελικό του Australian Open, μπορείς να ονειρεύεσαι τα πάντα! Και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση, να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam!

Αντίπαλος το πρωί της Παρασκευής (19/02, 10:30) ο σούπερ φορμαρισμένος Nτανίλ Μεντβέντεφ, Νο4 στον κόσμο, που μετράει 19 σερί νίκες. Ένας σούπερ ημιτελικός που τα μέλη της Stoiximan μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά σε LIVE Streaming*, από το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους, από όπου κι αν βρίσκονται!

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει και μία σούπερ προσφορά* από τη Stoiximan στην οποία μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 19/02 στις 11:30.

Ενώ πέρα από τις αμέτρητες ειδικές επιλογές πριν το ματς, θα τρέξουν και σπέσιαλ αγορές την ώρα του LIVE μόνο στη Stoiximan όπως:

- Συνολικοί Άσοι

- Συνολικά Διπλά Λάθη

- Τσιτσιπάς Συνολικοί Άσοι

- Μεντβέντεφ Συνολικοί Άσοι

- Συνολικοί Άσοι Πρώτο Σετ

- Συνολικά Διπλά Λάθη Πρώτο Σετ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stoiximan θα προσφέρει με 0% γκανιότα** τον νικητή του αγώνα Μεντβέντεφ-Τσιτσιπάς και κατά τη διάρκεια ολόκληρου του LIVE!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

**Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης Μεντβέντεφ-Τσιτσιπάς και κατά τη διάρκεια του LIVE του ίδιου αγώνα. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ