ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς - Ίσνερ: Προγνωστικά για τον προημιτελικό του Σινσινάτι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε στο Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη των προημιτελικών του Σινσινάτι και αυτή τη φορά τίθεται αντιμέτωπος με τον πολύπειρο Τζον Ίσνερ. Ποντάρισμα στο 1.78.

Ώρα προημιτελικών στο Western & Southern Open με τον Στέφανο Τσιτσιπά να συνεχίζει ακάθεκτος και αυτή τη φορά με φόντο τα ημιτελικά τίθεται αντιμέτωπος με τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ ( όχι πριν τις 22:00 COSMOTE SPORT 6, LIVE από το SPORT24 ). Ύπουλη αναμέτρηση με παγίδες για τον Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού ο 37χρονος Αμερικανός, Νο50 της παγκόσμιας κατάταξης είναι ένας παίκτης που του ταιριάζει η σκληρή επιφάνεια και έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στον Έλληνα πρωταθλητή.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Τζον Ίσνερ: Προγνωστικά και ανάλυση

Προσπαθεί να ανεβάσει τις στροφές ο Στέφανος μετά από μια υποτονική εικόνα που παρουσίασε το τελευταίο διάστημα, ωστόσο όσο πλησιάζουμε στο US Open τόσο θα ρολάρει και βελτιώνεται. Πέταξε έξω Κραΐνοβιτς (6-3,6-4) και Σβάρτσμαν (6-3,6-3) κατά σειρά τις δύο προηγούμενες και πλέον έχει ένα ακόμα πιο υψηλό εμπόδιο. Ο Αργεντινός στον προηγούμενο γύρο τον δυσκόλεψε λιγότερο και ο Στέφανος πέρασε με σχετική άνεση μιάμιση ώρα στο court.

Ο Ίσνερ επιστρέφει σε προημιτελικό στο Σινσινάτι μετά από πέντε χρόνια. Αρχικά απέκλεισε τον Χουρκάζ (7-6,6-7,6-2) και εν συνεχεία τον Κόρντα (6-7,6-1,6,-7) σ’ ένα ματς για γερά νεύρα που ο συμπατριώτης τον έβαλε στα σχοινιά αλλά η κλάση του μίλησε. Αυτό ήταν το έβδομο σερί ματς στα μονά του υψηλόσωμου big server που κρίθηκε στο τρίτο σετ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει περάσει λιγότερο χρόνο στο court και έχει σπαταλήσει λιγότερες δυνάμεις από τον αντίπαλό του, προσπαθεί να ανεβάσει τις στροφές, αλλά το ματς είναι υψηλής επικινδυνότητας. Σε ό,τι αφορά στην παράδοση οι δυό τους έχουν τεθεί αντιμέτωποι έξι φορές, στα δύο πρώτα παιχνίδια επικράτησε ο Αμερικανός και εν συνεχεία ακολούθησαν τέσσερις νίκες στη σειρά του Έλληνα πρωταθλητή. Πιο πρόσφατη συνάντηση πέρσι στο Παρίσι για το Γαλλικό Όπεν (3-1 σετ). Μπορεί να βάλει δύσκολα στον Τσιτσιπά ο Ίσνερ, έχει τα όπλα για να το πετύχει, την ώρα που ο Στέφανος καλείται να ανεβάσει την αποτελεσματικότητά του στους κερδισμένους πόντους στο σερβίς του, αφού ο Ίσνερ δεν παραχωρεί εύκολα break points. Στο 1.78 το over 25,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στέφανος Τσιτσιπάς - Τζον Ίσνερ: Over 25,5 games (απόδοση 1.78), 22:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ