TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Σφραγίζει την παραμονή της

Ο Φρανκ Λάμπαρντ πανηγυρίζει μετά από νίκη της Έβερτον κόντρα στη Λέστερ
Ο Φρανκ Λάμπαρντ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να παίζεις για την παραμονή σου στην κατηγορία. Η Έβερτον και η Μπέρνλι δίνουν δύο κομβικές μάχες για την παραμονή τους. Ο Τσάρλυ μετά το χθεσινό ταμείο σε απόδοση 3.20 ποντάρει σήμερα σε δύο αγγλικές επιλογές.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Η ομάδα του Λάμπαρντ κερδίζει την Κρίσταλ Πάλας (21:45 COSMOTE SPΟΡΤ 7, LIVE από το SPORT24 ) και πανηγυρίζει την παραμονή της, μπροστά στο κοινό της. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πάει να παίξει τελικό παραμονής στο Έμιρεϊτς. Σίγουρα κανένας δεν θα θέλει να πάει εκεί να παίξει την σωτηρία. Σήμερα υπάρχει ένα βατό παιχνίδι και είναι στα χέρια των παικτών του Λάμπαρντ να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο άσος στο 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών. Η Έβερτον έχει την τύχη να μπορεί από σήμερα να κρατηθεί στην κατηγορία.

Με αποτέλεσμα θα κρατά στα χέρια της την σωτηρία

Για την Μπέρνλι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σήμερα πάντως στην έδρα της αδιάφορης Άστον Βίλα (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ), μπορεί να εξασφαλίσει πως θα μπει με πλεονέκτημα στην τελευταία αγωνιστική. Βρίσκεται 1 βαθμό κάτω από την Λιντς, όμως έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αν πάρει έστω έναν βαθμό στο Βίλα Παρκ, εξασφαλίζει πως θα παραμείνει στην κατηγορία, ακόμη και αν φέρει ίδιο αποτέλεσμα με τη Λιντς την τελευταία αγωνιστική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέρνλι παίζει εντός με τη Νιούκαστλ, η Λιντς στην έδρα της Μπρέντφορντ. Σήμερα η Μπέρνλι μπορεί να κάνει ένα καθοριστικό βήμα παραμονής. Το Χ2 ανάμεσα στο 1.75-1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας: 1 (απόδοση 1.85), 21:45
  • Άστον Βίλα - Μπέρνλι: Χ2 (απόδοση 1.75-1.80), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ