TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Η Λίβερπουλ απέναντι στον θρύλο της

Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα κόντρα στη Λίβερπουλ σε αναμέτρηση για την Premier League
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα κόντρα στη Λίβερπουλ © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (10/05) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Η Λίβερπουλ με τους δύο χαμένους βαθμούς από την Τότεναμ απώλεσε σημαντικά τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προγνωστικά Αγγλία: Δεν θα τα παρατήσει

Πλέον χρειάζεται μία ήττα της Σίτι στα παιχνίδια με Γουλβς εκτός, Γουέστ Χαμ εκτός και Άστον Βίλα εντός και να καλύψει το -4 της διαφοράς τερμάτων, ή φυσικά να έχει η ομάδα του Πεπ δύο απώλειες στα τελευταία τρία παιχνίδια. Δύσκολα πράγματα, ο Κλοπ δηλώνει πως δεν είναι αισιόδοξος, όμως η προσπάθεια θα γίνει. Παίζει στην έδρα της Άστον Βίλα (22:00 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ), απέναντι στον θρύλο της Στίβεν Τζέραρντ και πιθανότερο διάδοχο του Κλοπ, όποτε θελήσει Γερμανός τεχνικός να αποχωρήσει. Η Λίβερπουλ έχει την υποχρέωση να συνεχίσει την προσπάθεια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το διπλό με over 1,5 δίνεται στο 1.65.

Προγνωστικά Ισπανία: Αήττητη σε τρία παιχνίδια με τον Καράνκα

O Αϊτόρ Καράνκα ανέλαβε την Γρανάδα μετά το 1-4 από τη Λεβάντε και φαίνεται να γυρνά την κατάσταση. Είναι αήττητος στα τρία πρώτα παιχνίδια του, έχει πάρει 5 βαθμούς, ισοπαλία 0-0 εκτός με Ατλέτικο, εντός έδρας 1-1 με τη Θέλτα και το εντυπωσιακό 6-2 στην έδρα της Μαγιόρκα σε εξάποντο παραμονής.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με το τεράστιο διπλό στη Μαγιόρκα κατάφερε να περάσει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού για δύο βαθμούς από τη Μαγιόρκα. Έχει ένα πρόγραμμα που μπορεί να της προσφέρει τη σωτηρία, εντός με Μπιλμπάο σήμερα ( 21:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ), στην έδρα της Μπέτις την προτελευταία αγωνιστική και εντός με την αδιάφορη Εσπανιόλ την τελευταία.

Η Μπιλμπάο σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο 0-0 με τη Βαλένθια, βρίσκεται 1 βαθμό κάτω από την 7η θέση που οδηγεί στο Europa Conference League, ασφαλώς και με την χρονιά που έχει πραγματοποιήσει δεν αξίζει να επιβραβευτεί με ευρωπαϊκή έξοδο. Η Γρανάδα παίζει για την ζωή της και ο Καράνκα απέδειξε πως έχει τον τρόπο για να την κρατήσει στην κατηγορία. Έστω και ένας βαθμός θα ήταν πολύτιμος. Το 1Χ στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γρανάδα - Μπιλμπάο: 1Χ (απόδοση 1.65), 21:00
  • Άστον Βίλα - Λίβερπουλ: 2 & over 1,5 (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ