TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Έχει προβάδισμα η Σεντ Ετιέν στα μπαράζ παραμονής

Ο άσος της Σεντ Ετιέν, Μικαέλ Ναντέ στο ματς με τη Λιόν για τη Ligue 1
Ο άσος της Σεντ Ετιέν, Μικαέλ Ναντέ στο ματς με τη Λιόν © 2022 JON DURR/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το πρώτο μπαράζ παραμονής στη Ligue 1 και καταλήγει σε ένα ποντάρισμα μετά το χθεσινό ταμείο σε απόδοση 3.20

Δύο σύλλογοι με τεράστιο ειδικό βάρος και ιστορία θα αναμετρηθούν στα μπαράζ παραμονής για τη Σεντ Ετιέν, ανόδου για την Οσέρ (20:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ). Τα παιχνίδια διπλά, μετρά και το εκτός έδρας γκολ. Η Οσέρ διεκδικεί την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία μετά από δέκα χρόνια απουσίας, η Σεντ Ετιέν να παραμείνει στην κατηγορία για 18η συνεχόμενη χρονιά. Επέστρεψε στους μεγάλους το 2004 και δεν απειλήθηκε ποτέ ξανά με υποβιβασμό. Φέτος όμως η χρονιά ήταν δύσκολη από την αρχή. Ο Πιέλ παρέδωσε χάος και ο Ντιπρά την ανέλαβε στα μέσα Δεκεμβρίου από την τελευταία θέση για να την σώσει.

Το χρυσό τέρμα του Αμουμά την έφτασε στα μπαράζ

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι θετικό που τουλάχιστον έχει την ευκαιρία της να παραμείνει στην κατηγορία μέσω των μπαράζ. Χρειάστηκε ένα χρυσό γκολ του Αμουμά στο 79ο λεπτό στο παιχνίδι με τη Ναντ για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό.

Η λογική λέει πως από την στιγμή που τα κατάφερε και πήγε στα μπαράζ θα την βρει την άκρη. Ποδοσφαιριστές να την πάρουν από το χεράκι και να βγουν μπροστά στα δύσκολα υπάρχουν. Καζρί, Μπουανγκά, Αμουμά θα είναι παράλογο να είναι μέλη μιας ομάδας που έχασε την κατηγορία. Η Οσέρ δεν έχει ανάλογες λύσεις.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής ο 34χρονος φορ Σαρμπονιέ με μακρά θητεία στην Μονπελιέ. Το όπλο της Οσέρ είναι ο έμπειρος τεχνικός Φουρνιέ που μετρά 3 ανόδους στην πρώτη κατηγορία. Η εικόνα της πάντως στο μπαράζ για να φτάσει σε τελικό ανόδου με τη Σοσό δεν ήταν καλή. Το παιχνίδι μονό στην έδρα της Οσέρ είχε ελάχιστες καλές στιγμές, έληξε 0-0 και η παράταση με την Οσέρ να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι.

Τριάδα στην άμυνα και ατομική ποιότητα στην επίθεση

Ο Ντιπρά έχει αφήσει εκτός ομάδας τον Κολοτζιετζάκ που είχε βάλει δύο ακραία αυτογκόλ στο τέρμα της ομάδας του στα εντός έδρας παιχνίδια με την Μαρσέιγ και τη Μονακό. Ψάχνει την αμυντική βελτίωση χρησιμοποιώντας έναν στόπερ παραπάνω, αν την βρει έχει τους παίκτες για να τον κρατήσουν κατηγορία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το πρώτο παιχνίδι σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος στην έδρα της Οσέρ, το βράδυ της Κυριακής η μεγάλη ρεβάνς στο Ζοφρουά Γκισάρ. Το Χ2 δίνει πλεονέκτημα στη Σεντ Ετιέν και δίνεται σε απόδοση 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Οσέρ - Σεντ Ετιέν: Χ2 (απόδοση 1.60), 20:00

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ