TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Δύο διπλά από την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1

Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν το γκολ του Μπεν Γεντέρ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν
Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν το γκολ του Μπεν Γεντέρ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ μετά το διπλό της Ρόμα την Παρασκευή, συνεχίζει δυνατά επιλέγοντας ακόμη δύο διπλά, αυτή τη φορά από την τελευταία αγωνιστική του Σαμπιονά.

Τελευταία αγωνιστική στη Ligue 1. Η Μονακό έτρεξε ένα σερί με εννιά νίκες και θέλει να πετύχει ακόμη μία, στην έδρα της Λανς, για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στο επόμενο Champions League.

Προγνωστικά Γαλλία: Δίνει πολύ ακριβό παιχνίδι η Μονακό

Θυμίζω πως πέρυσι είχε τερματίσει στην τρίτη θέση, είχε μπει στη διαδικασία των προκριματικών και αποκλείστηκε στα playoffs από τη Σαχτάρ, παρότι και στα δύο ματς ήταν ανώτερη.

Με νίκη στην έδρα της Λανς, δεν θα χρειαστεί να περάσει από αυτή την διαδικασία, θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και την απευθείας είσοδο στους ομίλους. Καταλαβαίνετε πως το παιχνίδι που έχει να δώσει η Μονακό στην έδρα της Λανς είναι πολύ ακριβό (22:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Η Λανς έχει ένα μακρινό σενάριο που τη βγάζει στην πέμπτη θέση. Πρέπει να χάσει το Στρασβούργο στο Βελοντρόμ και ταυτόχρονα, να μην κερδίσει η Νις στην έδρα της Ρεμς. Το γεγονός πως στη Λανς δεν κάνει η ισοπαλία, βολεύει την Μονακό. Το διπλό στο 2.05 στο μέσο όρο των εταιριών.

Εξασφαλίζει την τέταρτη θέση και ελπίζει σε ένα μεγάλο δώρο

Η ήττα της Ρεν, πριν από δέκα ημέρες στο παιχνίδι που έδωσε στην έδρα της Ναντ, το πιθανότερο είναι να στοιχήσει στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μετά την Παρί, την είσοδο της στην τριάδα.

Το περασμένο Σάββατο, κέρδισε 2-0 τη Μαρσέιγ, την πέταξε από τη δεύτερη θέση και κράτησε τον εαυτό της στην τέταρτη και μαθηματικά στη μάχη της πρώτης τριάδας. Με νίκη στην έδρα της αδιάφορης Λιλ (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), εξασφαλίζει ότι θα τερματίσει μίνιμουμ τέταρτη και ελπίζει είτε σε ήττα της Μαρσέιγ από το Στρασβούργο, είτε της Μονακό στην έδρα της Λανς. Το διπλό στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς - Μονακό: 2 (απόδοση 2.05), 22:00
  • Λιλ - Ρεν: 2 (απόδοση 1.85), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ