TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Combo bet στον τελικό του Europa League, με απόδοση 3.20

Οι οπαδοί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό
Οι οπαδοί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πανηγυρίζουν την πρόκριση στον τελικό © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τον τελικό του Europa League ανάμεσα στην Αϊντραχτ και τη Ρέιντζερς και καταλήγει σε ένα καλοπληρωμένο combo.

Δεν πιστεύω πως υπήρχε κάποιος ικανός, να μαντέψει το ζευγάρι του τελικού του Europa League (22:00 Cosmote Sport 1HD/ΕΡΤ1, Live από το SPORT24). Η Άιντραχτ, στο ξεκίνημα της σεζόν, έμεινε εκτός κυπέλλου Γερμανίας, από ομάδα Γ' κατηγορίας, τη Μανχάιμ και στη συνέχεια ήταν συνεχώς μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην Bundesliga. Μόνιμα στο δεύτερο μισό, τελικά τερμάτισε στην 11η θέση, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Η αλήθεια είναι, πως από ένα σημείο και μετά, άρχισε να δείχνει τις δυνατότητες της, με κορυφαία στιγμή την ιστορική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα. Μία πρόκριση, που με την μαγκιά της, την πήρε όλη η πόλη.

Έχει αποκλείσει δύο γερμανικές ομάδες

Ούτε η διαδρομή της Ρέιντζερς ήταν προβλεπόμενη. Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Στιβ Τζέραρντ εγκατέλειψε τη Ρέιντζερς για να πάει στην Premier League και η αποχώρηση του άφησε τα σημάδια της. Η Σέλτικ προσπέρασε στο πρωτάθλημα και στο τέλος το κατέκτησε.

Η σεζόν όμως σώθηκε μέσω του Europa League. Η Ρέιντζερς έχει ήδη πετάξει εκτός διοργάνωσης δύο γερμανικές ομάδες. Απέκλεισε, κερδίζοντας με το εμφατικό 4-2 στη Βεστφαλία την Ντόρτμουντ και στα ημιτελικά τη Λειψία.

Προγνωστικά Europa League: Συντηρητικό παιχνίδι και η μάχη Κόστιτς-Ταβερνιέ

Υπάρχει μία πραγματικότητα, που με κάνει να πιστεύω πως θα δούμε ένα συντηρητικό παιχνίδι. Και για τις δύο ομάδες, αποτελεί υπέρβαση που έφθασαν ως εδώ. Όταν συμβαίνει αυτό, κυριαρχεί ο φόβος του λάθους και βλέπουμε προσεκτικά παιχνίδια.

Ο Γκλάζνερ παίζει σταθερά με τρεις στόπερ, σε επιθετική λογική, όμως η παρουσία τους, θα είναι εκεί. Ο Φαν Μπρόνκχορστ από την άλλη, παίζει κυρίως με 4-3-3, αλλά στα ημιτελικά με τη Λειψία δεν δίστασε να βάλει κι αυτός τρεις στόπερ, επιλογή που βγήκε και στα δύο παιχνίδια, αφού η Ρέιντζερς περιόρισε σε μεγάλο βαθμό τους "ταύρους".

Τεράστια μάχη αναμένεται ανάμεσα στον Κόστιτς και στον Ταβερνιέ. Οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό, οι πιο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές τους, είναι οι ακραίοι τους. Από τον Κόστιτς, η Άιντραχτ έχει πάρει επτά γκολ και 12 ασιστ. Από τον Ταβερνιέ, η Ρέιντζερς έχει πάρει 13 γκολ και 14 ασίστ, μετρώντας σε πρωτάθλημα και Europa League.

Περιμένω συντηρητικό παιχνίδι και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Άιντραχτ. Να μπουν δηλαδή, λιγότερα από 2,5 τέρματα στο 90λεπτό και να κατακτήσει το τρόπαιο η Άιντραχτ. Το συγκεκριμένο combo προσφέρει απόδοση 3.20 στις περισσότερες εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ - Ρέιντζερς: Under 2,5 & κατάκτηση Άιντραχτ (απόδοση 3.20), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ