TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Υποχρεωμένες να κερδίσουν

Ο Χόρχε Σαμπαόλι σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τη La Liga στον πάγκο της Σεβίλλης
Ο Χόρχε Σαμπαόλι © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και ποντάρει σε δύο άσους.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται Γουεστ Χαμ και Έβερτον. Και οι δύο ομάδες είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού στην Premier League, με 15 βαθμούς. Βάσει δυνατοτήτων, αυτό που συμβαίνει στην Έβερτον είναι λογικό, δεν μπορεί να εξηγηθεί όμως η βαθμολογική θέση της Γουέστ Χαμ.

Με το κεφάλι στην γκιλοτίνα

Είναι πολύ πιεσμένη η ομάδα του Μόγες και ο Σκωτσέζος τεχνικός σήμερα παίζει τη θέση του. Η αλήθεια είναι πως αυτό το οριακό παιχνίδι, το δίνει με μία ομάδα που έχει την ίδια πίεση και λυγίζει εύκολα (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Η Έβερτον μετά τη διακοπή του Μουντιάλ είναι μία απογοήτευση. Πήρε μία τυχερή ισοπαλία στην έδρα της Σίτι κι έχασε στο γήπεδο της σημαντικά παιχνίδια για τη μάχη της παραμονής. Τα αποτελέσματά της μαρτυρούν και την αδυναμία της, καθώς σε όλες τις ήττες της έχει σκοράρει. 1-2 από τη Γουλβς εντός, 1-4 από την Μπράιτον εντός, αποκλεισμός για το κύπελλο από την Γιουνάιτεντ με 3-1 στο Μάντσεστερ και σκληρή εντός έδρας ήττα με ανατροπή, από τη Σαουθάμπτον με 1-2.

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στη 18η θέση, ενώ με βάση τη διαφορά στα xGoals θα έπρεπε να είναι στη 9η. Δεν έχει σχέση το υλικό των δύο ομάδων, ούτε οι δυνατότητες τους. Και οι δύο προπονητές βρίσκονται με το κεφάλι στην γκιλοτίνα, πιο πιθανό μοιάζει να γυρίσει την κατάσταση ο Μόγες και όχι ο Λάμπαρντ, λόγω της ποιότητας που έχει το ρόστερ των "σφυριών". Ο άσος στο 1.80.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράλογο να βρίσκεται τόσο χαμηλά

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως μετά από 17 παιχνίδια, δύο αγωνιστικές πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος στη La Liga, η Σεβίλλη θα βρίσκεται στη 19η θέση. Υποδέχεται την Κάδιθ, σε μία μάχη της Ανδαλουσίας, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές σχέσεις (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Κάδιθ έχει έναν βαθμό παραπάνω και επίσης βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μιλάμε λοιπόν για εξάποντο παραμονής. Πάντως η λογική λέει, πως σύντομα η Σεβίλλη θα βγει από αυτή τη θέση. Η αλήθεια είναι πως ο Σαμπάολι δούλεψε στη διακοπή και η ομάδα του είναι βελτιωμένη. Το πιθανότερο λοιπόν είναι, ότι σύντομα θα ξεφύγει από αυτή την κατάσταση και θα τερματίσει τουλάχιστον στη μέση της βαθμολογίας.

Σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας, που κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, κερδίζοντας μεσοβδόμαδα με 1-0 στην έδρα της Αλαβές. 8-6-0 το ρεκόρ υπέρ της Σεβίλλης απέναντι στην Κάντιθ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο άσος ανάμεσα στο 1.70-1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Έβερτον: 1 (απόδοση 1.80), 17:00
  • Σεβίλλη - Κάδιθ: 1 (απόδοση 1.70-1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ