TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τριάδα με βάση την εικόνα των πρώτων παιχνιδιών

Ο Γκονσάλο Ράμος πανηγυρίζει το γκολ του στο Μπενφίκα - Μίντιλαντ για το Champions League | 2 Αυγούστου 2022
Ο Γκονσάλο Ράμος πανηγυρίζει το γκολ του στο Μπενφίκα - Μίντιλαντ για το Champions League | 2 Αυγούστου 2022 © 2022 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Τσάρλυ αναλύει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα και καταλήγει σε τρεις δυνατές επιλογές.

Η Μπενφίκα στο ουδέτερο Λοτζ, που χρησιμοποίησε αναγκαστικά σαν έδρα η Ντινάμο επικράτησε 2-0. Οι Αετοί έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα με τον Σμιντ στον πάγκο της. 5/5 νίκες με καλό ποδόσφαιρο. Ο Γερμανός τεχνικός πέρυσι αποκλείστηκε στα playoffs από την Μπενφίκα.

Η αλήθεια είναι πως σε εκείνα τα δύο παιχνίδια η τότε ομάδα του, Αϊντχόφεν, ήταν ανώτερη από τους Πορτογάλους, αλλά αναποτελεσματική. Η ποδοσφαιρική του φιλοσοφία όμως έκανε γκελ στους ανθρώπους της Μπενφίκα και φέτος αποφάσισαν να συνεργαστούν μαζί του, το ξεκίνημα πραγματικά ελπιδοφόρο.

Θετικό ξεκίνημα για τον Ρότζερ Σμιντ

Η Μπενφίκα είναι καλύτερη ομάδα διαθέτει ποδοσφαιριστές με πιο υψηλή ποιότητα από την Ντινάμο Κιέβου και είχε να αξιοποιήσει και τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ουκρανικές ομάδες.

Το έδαφος για μία άνετη πρόκριση πρόσφορο και αξιοποιήθηκε. Καθαρή νίκη με 2-0 στο θεωρητικά εκτός έδρας παιχνίδι που έγινε σε πολωνικό έδαφος. Η Ντινάμο θα παίξει ανοιχτά στην Πορτογαλία (22:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) η Μπενφίκα στην έδρα της είναι πιο δυνατή, θα βρει χώρους για να αξιοποιήσει την ποιότητα της. Ο άσος με Over 1,5 στο 1.50.

Προγνωστικά Champions League: Με οδηγό το πρώτο παιχνίδι

Στο 0-0 κόλλησε η Καραμπάγκ στο πρώτο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν. Ανώτεροι οι Αζέροι, 7-1 οι τελικές εντός εστίας, συνολικά 12-5 και 2,01 - 0,87 xG. Ο τερματοφύλακας όμως της Πλζεν, Στάνεκ, κράτησε το 0-0. Με βάση την εικόνα που είχε ο πρώτος αγώνας δίνω ξεκάθαρο πλεονέκτημα στην Καραμπάγκ, δεν πιστεύω κιόλας πως η Βικτόρια Πλζεν, μπορεί να υπηρετήσει κι άλλο στιλ από αυτό που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάει η σειρά (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) σε έξτρα χρόνο, οι αποδόσεις μάς δίνουν το δικαίωμα να πάρουμε μαζί μας την παράταση ποντάροντας στην ομάδα που έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι. Το Χ2 στο 1.65.

Αξίζει να φτάσει μέχρι το τέλος

Η Μακάμπι κατάφερε και ανέτρεψε το παιχνίδι από 1-2 σε 3-2 και πήρε προβάδισμα για τη ρεβάνς (22:00 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24 ) σε παιχνίδι με 1,76 - 1,30 xG. Έχει δείξει εντυπωσιακό πρόσωπο σε αυτήν την προκριματική διαδικασία και αξίζει να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια με πρόκριση στους ομίλους. Στο πρώτο παιχνίδι προηγήθηκε νωρίς, ήταν ανώτερη μέχρι το 27ο λεπτό όταν από μία σπόντα δέχτηκε την ισοφάριση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το διάστημα από το 27ο λεπτό μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, ήταν και το μοναδικό που ο Ερυθρός Αστέρας ήταν ανώτερος και κατάφερε να πάνε με υπερ τους σκορ στα αποδυτήρια. Η Μακάμπι έβγαλε αντίδραση και γύρισε το παιχνίδι. Με βάση την πορεία της Μακάμπι στα προκριματικά, την εικόνα του πρώτου αγώνα και το γεγονός πως πάει στο Βελιγράδι με προβάδισμα, θεωρώ μεγάλες τις τιμές από 1.70 - 1.75 που δίνονται για πρόκριση της Μακάμπι Χάιφα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπενφίκα - Ντινάμο Κιέβου: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.50), 22:00
  • Βικτόρια Πλζεν - Καραμπάγκ: Χ2 (απόδοση 1.65), 22:00
  • Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι Χάιφα: Πρόκριση Μακάμπι Χάιφα (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ