TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Το σερί στην Παμπλόνα και τα παιχνίδια που κερδίζει η Λιόν

Ο τεχνικός της Λιόν, Πέτερ Μπος στο παιχνίδι με τη Γουέστ για τα προημιτελικά του Europa League
Ο τεχνικός της Λιόν, Πέτερ Μπος στο παιχνίδι με τη Γουέστ για τα προημιτελικά του Europa League © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (07/10) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Οσασούνα και Βαλένθια προέρχονται από ηρωικές ισοπαλίες. Οι Βάσκοι πήραν παλικαρίσιο 1-1 στο Μπερναμπέου και οι ποδοσφαιριστές του Γκατούζο κατάφεραν να σώσουν στο τέλος τον βαθμό στην έδρα της Εσπανιόλ.

Συνθήκες για να συνεχιστεί το σερί

Δεν είναι κάποιο σπουδαίο επίτευγμα να πάρεις ισοπαλία στην έδρα της Εσπανιόλ, όμως η Βαλένθια έδειξε χαρακτήρα. Ήταν ένα παιχνίδι που προηγήθηκε, ήταν καλύτερα και γύρισε περίεργα , κόντρα στην εικόνα του αγώνα, συνολικά xG 0,81 - 1,45. Στο 85ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες, όμως πάνω που φαινόταν πως θα το χάσει κατάφερε στις καθυστερήσεις να φθάσει στην ισοφάριση. Γίνεται μία καλή προσπάθεια στη Βαλένθια και η ομάδα του Γκατούζο βγάζει επιθετικότητα. Η έκπληξη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος είναι η Οσασούνα. Με ρεκόρ 4-1-2 βρίσκεται στην 5η θέση μαζί με την Ατλέτικο και τη Σοσιεδάδ.

Εντός έδρας έχει κερδίσει Σεβίλλη, Κάντιθ και Βαγιεκάνο, ενώ έχει ηττηθεί μόνο από τη Χετάφε με 0-2, σε ένα παιχνίδι που από το 43ο λεπτό έπαιζε με παίκτη λιγότερο και παρόλα αυτά τα xGoals ήταν υπέρ της 1,46-1,16. Η Οσασούνα είναι πραγματικά σε πολύ καλή κατάσταση, όμως η Βαλένθια με τον Καβάνι έχει επιθετικότητα πίστη και γκολ. Το ζευγάρι Οσασούνα - Βαλένθια (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24) ανεξαρτήτου αποτελέσματος στα τελευταία 5 παιχνίδια που έχει βρεθεί αντιμέτωπο στην Παμπλόνα έχουν έρθει στο Goal/Goal, με τον τρόπο που έρχονται οι δύο ομάδες, δύσκολο να σταματήσει το σερί. Το Goal/Goal στο 1.87 στον μέσο όρο των εταιριών.

Παιχνίδι από αυτά που κερδίζει η Λιόν

Η Λιόν έχει σοβαρό πρόβλημα όταν ανεβαίνει το επίπεδο του ανταγωνισμού. Μέχρι στιγμής κερδίζει μόνο παιχνίδια με κατώτερες ομάδες στο γήπεδο της. Είναι απόλυτα συνεπής σε αγώνες όπως ο σημερινός με την Τουλούζ (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24). Έχει νίκες στο πρωτάθλημα τις οποίες της έχει πετύχει εντός έδρας με Αζαξιό 2-1, με Τρουά 4-1, με Οσέρ 2-1 και με Ανζέ 5-0. Όλα δηλαδή τα παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται από την 11η θέση και κάτω. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα έχει κάνει μαντάρα. Προέρχεται μάλιστα από 4 ήττες στην σειρά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Πίτερ Μποζ βρίσκεται σε πίεση και αν δεν έρθουν σύντομα αποτελέσματα δύσκολο να κρατήσει την θέση του. Το σημερινό πάντως παιχνίδι με την 12η Τουλούζ είναι από αυτά που κερδίζει η Λιόν. Ο άσος στο 1.53 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα - Βαλένθια: Goal/Goal (απόδοση 1.87), 22:00
  • Λιόν - Τουλούζ: 1 (απόδοση 1.53), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ