TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το ρίσκο στη Λεωφόρο και η αντίδραση της Ρεάλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει με τον Έντερ Μιλιτάο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαλένθια για τα ημιτελικά του Supercopa 2022 στο "Κινγκ Φαρντ", Ριάντ | Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023
Ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ πανηγυρίζει με τον Έντερ Μιλιτάο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βαλένθια για τα ημιτελικά του Supercopa 2022 στο "Κινγκ Φαρντ", Ριάντ | Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023 © 2023/HUSSEIN MALLA/AP IMAGES

Νέο ταμείο την Τετάρτη από τον Τσάρλυ, που πέρασε τη δυάδα του από το ισπανικό κύπελλο, απόδοσης 2.60 και απόψε συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με δυάδα από το Κύπελλο Ελλάδας Novibet και το Copa del Rey.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα ψάξει να βρει αντίδραση με τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως μέσα στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει πως το πιο πιθανό είναι να μείνουν εκτός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και για τον οργανισμό ο τελικός είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Δευτέρας.

Το υποχρεωτικό ρίσκο και οι απουσίες στην άμυνα

Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να δώσουν την μάχη τους (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Είναι ακραίο να παίξουν τρίτη φορά με την ίδια ομάδα και να μην πετύχουν έστω ένα τέρμα. Επίσης, με τη φόρμα που έχει ο ΠΑΟΚ και την ανάγκη που θα έχει να ρισκάρει ο Παναθηναϊκός, για να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα, φαντάζει δύσκολο με δίδυμο στους στόπερ τους Σάρλια και Πούγγουρα να κρατήσει το μηδέν. Το Goal/Goal σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

Αντέδρασε μετά τον χαμένο τελικό

Η Ρεάλ αντέδρασε μετά τον χαμένο τελικό από την Μπαρτσελόνα. Πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή στο κύπελλο με τη Βιγιαρεάλ, από 2-0, σε 2-3, κατάφερε επίσης να κερδίσει στο Σαν Μαμές την Αθλέτικ για το πρωτάθλημα, με 0-2 και έμεινε στο -3 από την Μπαρτσελόνα.

Σήμερα υποδέχεται την Ατλέτικο, σε μονό προημιτελικό κυπέλλου (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Έχει βάλει στόχο να καταφέρει επιτέλους να κατακτήσει το κύπελλο η Ρεάλ. Η τελευταία χρονιά είναι του Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο, η εικόνα που έχει η ομάδα του δεν δείχνει πως είναι ικανή να καταγράψει κάποια επιτυχία φέτος. Ο άσος στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 19:30
  • Ρεάλ - Ατλέτικο: 1 (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ