TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Το προβάδισμα της Μπάγερν, με το Goal/Goal στο Μιλάνο

Ο Λίον Γκορέτσκα πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στην Πλζεν για τους ομίλους του Champions League
Ο Λίον Γκορέτσκα πανηγυρίζει το γκολ του στο παιχνίδι της Μπάγερν κόντρα στην Πλζεν για τους ομίλους του Champions League © 2022 PETR JOSEK/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα πρώτα δύο μεγάλα παιχνίδια για τη φάση των "16" του Champions League και καταλήγει σε μία δυάδα άνω του 2.85.

Τεράστιο το παιχνίδι απόψε στο Παρίσι (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Παρί έχει σαν απόλυτο στόχο τη διάκριση στο Champions League, το γεγονός όμως πως έχασε την πρώτη θέση στον όμιλο, την έριξε πάνω στην Μπάγερν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι, πως την εποχή που έχει να σκοτώσει ένα θηρίο βρίσκεται σε πολύ άσχημο αγωνιστικό επίπεδο. Έχει χάσει όλα τα σημαντικά παιχνίδια το 2023. Η Παρί, επιστρέφοντας στη δράση μετά το Μουντιάλ, ηττήθηκε σε όλα τα δυνατά εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε: Με 3-1 στη Λανς, με 1-0 στη Ρεν, έχασε και αποκλείστηκε την περασμένη Τετάρτη 2-1 στο Βελοντρόμ, για το κύπελλο από τη Μαρσέιγ, ενώ το περασμένο Σάββατο έπαιξε με αλλαγές στο Πριγκιπάτο κι έχασε με 3-1 στο Μονακό.

Η Παρί με την κατηφόρα που έχει πάρει, έχει αρχίσει να μπαίνει σε αμφισβήτηση ακόμα και για το αν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αν και είναι ακραία η πιθανότητα να το χάσει. Ο Εμπαπέ, που ήταν αμφίβολος, μπήκε στην αποστολή, προπονήθηκε τη Δευτέρα μετά από δέκα ημέρες και λογικά θα ξεκινήσει.

Η Μπάγερν επέστρεψε νωθρά από τη χειμερινή διακοπή, με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, όμως σταδιακά έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και προέρχεται από τρεις νίκες στη σειρά: 4-0 εκτός έδρας τη Μάιντς για το κύπελλο, 4-2 στο Βόλφσμπουργκ για το πρωτάθλημα και 3-0 εντός έδρας την Μπόχουμ το περασμένο Σάββατο, επίσης για την Bundesliga.

Ασφαλώς και η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελζμαν αναμένεται να πάρει τεράστια ώθηση από την προσθήκη του Κανσέλο. Η Μπάγερν πήρε ίσως τον κορυφαίο ακραίο μπακ στον πλανήτη του ποδόσφαιρου, τον μόνο που μπορεί να παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο και στις δύο πλευρές.

Μία ομάδα, που θέλει να ανεβάζει χαφ στην αντίπαλη περιοχή και να παίρνει γκολ από τους εξτρέμ και από τους χαφ, είναι μεγάλη υπόθεση να έχει στα άκρα της άμυνας τους Κανσέλο και Ντέιβις. Προβάδισμα για την Μπάγερν, η διπλή ευκαιρία (Χ2) στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με απουσίες και σοβαρά αμυντικά προβλήματα

Τεράστιο αμυντικό πρόβλημα έχουν η Μίλαν και η Τότεναμ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Αδυναμίες που δεν έχουν καταφέρει να λύσουν ο Πιόλι και Κόντε αντίστοιχα. Παράλληλα βέβαια, υπάρχουν και κομβικές απουσίες, που έχουν να διαχειριστούν οι δύο προπονητές στις αμυντικές τους γραμμές.

Και οι δυο δεν έχουν τον βασικό τους τερματοφύλακα. Η Μίλαν παίζει καιρό χωρίς τον Μενιάν, με συνέπεια να υπερασπίζεται την εστία ο ασταθής Ταταρουσιάνου. Η Τότεναμ από την άλλη, θα παίξει με τον Φόστερ μετά τον τραυματισμό του Γιορίς.

Ο Πιόλι δεν έχει επίσης στη διάθεση του τον δεξιό μπακ Φλορέντσι, ενώ κάνουν αγώνα δρόμου οι Τομόρι και Μπενασέρ, μάλλον προλαβαίνει και ξεκινά ο πρώτος. Η Μίλαν, το περασμένο Σάββατο, κέρδισε 1-0 την Τορίνο και κατάφερε για πρώτη φορά, μετά από εννιά επίσημα ματς, να κρατήσει το μηδέν.

Πρόκειται πάντως, για ένα απογοητευτικό διάστημα που ξεκίνησε με το 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Ρόμα, με δύο τέρματα που ήρθαν στο φινάλε του αγώνα. Συνεχίστηκε με την εντός έδρας ήττα και αποκλεισμό από το κύπελλο, από την Τορίνο στην παράταση και ενώ έπαιζε από το 69ο λεπτό με παίκτη παραπάνω. Ακολούθησε το 2-2 στο Λέτσε. Η καθαρή ήττα με 3-0 από την Ίντερ στο Σούπερ Καπ. Ο διασυρμός με 4-0 στο Ολίμπικο από τη Λάτσιο. Η ταπείνωση με 5-2 από τη Σασουόλο μέσα στο Σαν Σίρο. Και η νέα ήττα από την Ίντερ με 1-0, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, όπου το σκορ δεν μαρτυράει τη διαφορά που είχαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο.

Μετά από ένα σερί 6 απογοητευτικών παιχνιδιών, που η άμυνα της Μίλαν δέχτηκε συνολικά 17 τέρματα, ήρθε μία νίκη με την Τορίνο.

Δεν είναι καλύτερη η πραγματικότητα στην Τότεναμ. Για την ακρίβεια υπάρχει μία διαφορά. Η ομάδα του Κόντε δεν έχει μπέσα: Κερδίζει τη Σίτι και πηγαίνει και τρώει τέσσερα γκολ από τη Λέστερ. Η Τότεναμ τρέχει ένα αρνητικό ρεκόρ, έχοντας δεχτεί τουλάχιστον δύο τέρματα στα 10 από τα τελευταία 13 επίσημα παιχνίδια της.

Ο Κόντε εκτός από τον Λορίς, έχασε στο παιχνίδι με τη Λέστερ κακι τον Μπεντακούρ, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στον τιμωρημένο με κάρτες Χόιμπιεργκ. Οι απουσίες και τα αμυντικά προβλήματα των δύο ομάδων οδηγούν στο Goal/Goal, που βρίσκεται στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν: Χ2Δ (απόδοση 1.55), 22:00
  • Μίλαν - Τότεναμ: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ