TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Το άδικο μπαράζ και το αήττητο σερί

Ο Τάιρον πανηγυρίζει γκολ του με τη Λαμία
Ο Τάιρον πανηγυρίζει γκολ του με τη Λαμία INTIME SPORTS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (18/06) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο φέρθηκε με έναν πολύ άδικο τρόπο σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Super League 2. Δεν υπάρχει πρωτάθλημα που να γνωρίζω πως στο τέλος της σεζόν να πέφτει μόλις μία ομάδα και να υπάρχει χώρος για να ανέβει μόλις μία ομάδα από την δεύτερη κατηγορία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άδικη μάχη

Υπάρχει και το υποκριτικό μπαράζ παραμονής για τον 13ο της Super League Interwetten με τον πρώτο ενός εκ των δύο ομίλων. Είναι μία διαδικασία άδικη για τις ομάδες που συμμετέχουν στη δεύτερη κατηγορία. Άδικη, καθώς δίνουν μία μάχη στην οποία παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν και το μέλλον τους δύο ομάδες που έχουν δημιουργηθεί κάτω από διαφορετικά δεδομένα. Τα χρήματα που λαμβάνουν οι ομάδες της Super League Interwetten από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και το στοίχημα δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά της Super League 2.

Αυτός είναι και ο λόγος, που με εξαίρεση τη χρονιά που διαλύθηκε η Ξάνθη, επειδή έπρεπε να υποβιβαστεί, καθώς εκκρεμούσε η υπόθεση συνιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και κατέβηκε με ερασιτέχνες, όλες τις υπόλοιπες χρονιές, παρέμεινε η ομάδα από την Super League Interwetten. Όπως πολύ σωστά δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, το ελληνικό ποδόσφαιρο τιμώρησε την ομάδα του που έκανε πρωταθλητισμό.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα σε μία μάχη 17 ομάδων και μπήκε στη διαδικασία να παίξει δύο γύρους μπαράζ, καθώς σε μία κατηγορία που συνολικά συμμετέχουν 34 ομάδες ανεβαίνει στο τέλος μόνο ένας. Τρελά πράγματα, που κρατούν το ποδόσφαιρό μας εγκλωβισμένο στη μετριότητα. Στοιχηματικά εξήγησα όλους τους λόγους που η Λαμία έχει προβάδισμα. Κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στην Βέροια με 2-1, έχει πιο γεμάτο ρόστερ και είναι στο χέρι της σήμερα (20:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) να κλειδώσει την παραμονή. Ο άσος σε απόδοση 2.00 στον μέσο όρο των εταιριών.

Πάμε στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, που θα μας συντροφέψει αυτό το άδειο καλοκαίρι.

Αήττητο ρεκόρ 11 αγώνων

Η Σεαρά τρέχει ένα αήττητο ρεκόρ 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με 2-6-0 ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Δεν κερδίζει εύκολα, δεν χάνει όμως με τίποτα. Αυτό το διάστημα έχει πάρει αποτέλεσμα σε πολύ πιο δύσκολες έδρες, από αυτήν της Κουιαμπά (01:00 LIVE από το SPORT24 ). 0-0 εκτός με τη Σάντος, 2-2 στην έδρα της Σάο Πάουλο, διπλό 0-1 στη Φορταλέζα, 0-2 στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο, και 1-1 στην Γκοϊάς. Μεσοβδόμαδα έφερε εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή Μαρκίνιος Σάντος. Η Κουιαμπά, όπως αναμενόταν, έχασε χωρίς να είναι σε θέση να πολεμήσει από τη Φλαμένγκο με 2-0. Το Χ2 στο 1.45 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Βέροια: 1 (απόδοση 2.00), 20:00
  • Κουιαμπά - Σεαρά: Χ2 (απόδοση 1.45), 01:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ