TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Τη μεταμόρφωσε η επιστροφή Ζακαριάν, τις ενώνει ο Αγκίρε

Ο Μεξικανός τεχνικός Χαβιέ Αγκίρε
Ο Μεξικανός τεχνικός Χαβιέ Αγκίρε © 2021 ALEJANDRO GODINEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ μετά τα δύο απανωτά ταμεία τη Δευτέρα και την Τρίτη στο πρόγραμμα των προκριματικών για το Euro 2024, επιστρέφει σε ρυθμό πρωταθλημάτων και ανοίγει το τριήμερο με μία καλοπληρωμένη δυάδα από την Ισπανία και τη Γαλλία.

Αποδείχτηκε στην πράξη πως ο Ζακαριάν ήταν η ιδανική λύση για τον πάγκο της Μονπελιέ. Στις 12 Φεβρουαρίου, πριν από το παιχνίδι με την Μπρεστ που ανέλαβε ο Ζακαριάν, η Μονπελιέ βρίσκονταν στην 15η θέση με 20 βαθμούς, έναν μόλις πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η επιστροφή του έφερε ένα απίθανο ρεκόρ 5-1-0, που την έβγαλε μία και καλή από μπελάδες. Ανέβηκε στην 11η θέση της Ligue 1, στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δέχεται γκολ στο Βελοντρόμ

Η Μαρσέιγ δίνει μάχη για την πρώτη τριάδα και τη διατήρηση της δεύτερης θέσης, που οδηγεί απευθείας στο επόμενο Champions League. Το σύνολο του Τούντορ είναι με διαφορά η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος. Μακριά από το Βελοντρόμ έχει μαζέψει 35 βαθμούς με ρεκόρ 11-2-1. Αντίθετα, στο γήπεδο της έχει μαζέψει μόλις 24 πόντους με ρεκόρ 7-3-4.

Η Μαρσέιγ στα τελευταία 6 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης, που έχει δώσει στο γήπεδο της, δέχθηκε συνολικά 12 τέρματα! Μία πραγματικότητα που σε συνδυασμό με τη φόρμα της άνετης πλέον Μονπελιέ, με οδηγεί στο Goal/Goal σε απόδοση ανάμεσα στο 1.80-1.85 (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Τις ενώνει ο Αγκίρε

Στη La Liga, θα αναμετρηθούν δύο φιλικά σωματεία (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η παρουσία του Αγκίρε στη Μαγιόρκα ενώνει τις δύο ομάδες, καθώς με τον Μεξικανό προπονητή στον πάγκο της, η Οσασούνα πέρασε ίσως την καλύτερη τετραετία της ιστορίας της, από το 2002-06.

Πέρυσι, την τελευταία αγωνιστική, η Μαγιόρκα σώθηκε με διπλό στην Παμπλόνα. Στον πρώτο γύρο, η Οσασούνα κέρδισε εύκολα με 1-0, χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα οι φιλοξενούμενοι. Σήμερα, οι Βάσκοι αναγκαστικά θα πάνε σε αλλαγές, καθώς την Τρίτη έχουν την ευκαιρία να περάσουν σε τελικό κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Η πρώτη ήταν το 2005, με τον Αγκίρε στον πάγκο τους, όταν είχαν χάσει στην παράταση με 2-1 από την Μπέτις.

Κάνει και στους δύο η ισοπαλία

Σήμερα δεν υπάρχει μονόπλευρό κίνητρο. Η Μαγιόρκα βρίσκεται στην 11η θέση, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Οσασούνα στην 9η, στο + 8 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -2 από την 7η, που μπορεί στο τέλος να προσφέρει εισιτήριο για το Conference League. Μοιάζει λοιπόν, ότι η ισοπαλία βολεύει και τους δύο αυτή τη στιγμή. Το Χ σε απόδοση 3.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα - Οσασούνα: Χ (απόδοση 3.00), 22:00
  • Μαρσέιγ - Μονπελιέ: Goal/Goal (απόδοση 1.80-1.85), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ