TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Θέλει ζωντανό το κύπελλο ο Μουρίνιο

Ο άσος της Ρόμα Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει μετά τον ημιτελικό του Conference League με τη Λέστερ
Ο Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει μετά τον ημιτελικό του Conference League με τη Λέστερ © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (12/01) και ποντάρει σε δύο επιλογές από το ιταλικό κύπελλο και το ισπανικό Σούπερ Καπ.

Η Ρεάλ κέρδισε την Τετάρτη (11/01) στα πέναλτι τη Βαλένθια και περιμένει απόψε τον αντίπαλο της στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ. Η κυπελλούχος και φιλόδοξη Μπέτις αγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό με την ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του περσινού πρωταθλήματος, την Μπαρτσελόνα (21:00 Action 24, Live από το SPORT24).

Ασφαλώς, η ομάδα του Τσάβι, που με το διπλό που στην έδρα της Ατλέτικο, πήρε προβάδισμα τριών βαθμών στη μάχη του τίτλου στη La Liga είναι το φαβορί. Παρόλα αυτά, η Μπέτις είναι ένα επικίνδυνο αουτσάιντερ. Έχει φιλοδοξίες και τα δικά της επιθετικά όπλα. Ο Πελεγκρίνι κατάφερε πέρυσι να οδηγήσει την Μπέτις στην κατάκτηση του κυπέλλου. Φέτος, ο μεγάλος στόχος είναι η τετράδα και η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Με το διπλό που πέτυχε στην έδρα της Βαγιεκάνο, ανέβηκε στην τέταρτη θέση και έδειξε τις διαθέσεις της.

Πρώτη αλλά με αμυντικά προβλήματα

Η Μπαρτσελόνα, μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή και να έχει πάρει ένα προβάδισμα τριών βαθμών από τη Ρεάλ, αμυντικά όμως έχει σοβαρά θέματα. Στο πρώτο παιχνίδι της, στην επιστροφή στην δράση, τα έκανε μαντάρα με την Εσπανιόλ, ενώ είχε το παιχνίδι στον έλεγχο της. Την περασμένη εβδομάδα, στο κύπελλο, κατάφερε να δεχτεί τρία τέρματα από την άσημη Ιντερσίτι. Την περασμένη Κυριακή πέτυχε μία σπουδαία νίκη στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο, η οποία όμως είχε πολύ μεγάλο ποσοστό τύχης, σε ματς με 1,98-1,08 xGoals.

Η Μπέτις έχει μία σπουδαία επιθετική τετράδα, με τους Φεκίρ, Κανάλες, Ενρίκε, Ιγκλέσιας. Ασφαλώς και η Μπαρτσελόνα μπορεί να πάρει την πρόκριση στον τελικό, όμως πιστεύω πως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Το Goal/Goal στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

Στόχος το κύπελλο για τον Μουρίνιο

Για το ιταλικό κύπελλο η Ρόμα υποδέχεται την Τζένοα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Ο Μουρίνιο επιστρέφει στον πάγκο μετά την τιμωρία του και είναι δεδομένο πως το κύπελλο το θέλει ανοιχτό. Η φιλοδοξία του, όπου και να δουλεύει είναι να κατακτά τίτλους.

Με την Ρόμα, την πρώτη χρονιά, κατέκτησε το Conference League. Φέτος ο θεσμός του κυπέλλου, μοιάζει ο πιο εφικτός στόχος για να διεκδικήσει κάποιον τίτλο. Η Ρόμα, επιστρέφοντας από το Μουντιάλ, πήρε τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Δεν έθελξε, όμως κέρδισε το εντός έδρας παιχνίδι με την Μπολόνια και πήρε απίστευτο βαθμό, στο Σαν Σίρο από τη Μίλαν, με 2-2. Παρότι δέχθηκε το 2-0 στο 77', οι παίκτες του Μουρίνιο πήραν την κατοχή στα τελευταία λεπτά και ισοφάρισαν με δύο στατικές φάσεις.

Σπουδαίο αποτέλεσμα, αν αναλογιστεί κανείς πως η Ρόμα, τα τελευταία χρόνια, δεν μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στα μεγάλα ντέρμπι και έχει καταφέρει να βγάλει τα εκτός έδρας παιχνίδια με Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν, αήττητη με δύο ισοπαλίες και μία νίκη!

Πολύ σημαντικό επίσης το γεγονός, ότι το "χρυσό" τέρμα στο Σαν Σίρο, το πέτυχε ο Εϊμπραχαμ, ο οποίος πρέπει επιτέλους να πάρει εμπρός. Ο Άγγλος φορ, πέρυσι έκανε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα με 17 τέρματα σε 36 παιχνίδια. Φέτος έχει πετύχει μόλις 4 σε 17 αγωνιστικές.

Αν αυτό το γκολ ανεβάσει τον Έμπραχάμ, η Ρόμα μπορεί να αποκτήσει την ώθηση που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της. Η Τζένοα βρίσκεται στην τρίτη θέση της Serie B, ασφαλώς και έχει σαν προτεραιότητα τη μάχη της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Ο άσος ανάμεσα στο 1.50 και το 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέτις - Μπαρτσελόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 21:00
  • Ρόμα - Τζένοα: 1 (απόδοση 1.50-1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ