TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τελευταία ευκαιρία να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους

Ο Κάι Χάβερτς πανηγυρίζει γκολ με τον Κλόστερμαν και τον Χόφμαν γκολ της Εθνικής Γερμανίας στο Nations League
Ο Κάι Χάβερτς πανηγυρίζει γκολ με τον Κλόστερμαν και τον Χόφμαν γκολ της Εθνικής Γερμανίας © 2022 MARKUS ULMER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (14/06) και καταλήγει σε ποντάρισμα του.

Τελευταία ημέρα του πρώτο από τους δύο κύκλους του φετινού Nations League. H συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μία δύσκολη και απρόβλεπτη διαδικασία. Οι ποδοσφαιριστές δίνουν τα τελευταία τους παιχνίδια μετά από μία ακόμη εξαντλητική σεζόν και κανένας δεν νιώθει ιδιαίτερο κίνητρο για να πετύχει. Μέσα σε αυτή τη λογική στον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας, η απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της από το Μουντιάλ, Ιταλία, με 5 βαθμούς βρίσκεται στην πρώτη θέση παρότι ο Μαντσίνι κάνει πειράματα.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ουγγαρία με 4, που κανονικά δεν έχει θέση σε αυτή την κατηγορία, ακολουθεί με 3 η Γερμανία και στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς και ένα τέρμα με πέναλτι βρίσκεται η Αγγλία. Σήμερα έχουμε την 4η αγωνιστική και βάσει προγράμματος, ίσως την τελευταία ευκαιρία για να επανέλθει η λογική στον όμιλο.

Οι Γερμανοί δεν έχουν νίκη, αλλά διατηρούν το αήττητο που τρέχουν με τον Φλικ στον πάγκο τους, κάτι που είναι σημαντικό για την ψυχολογία τους, στη νέα προσπάθεια που κάνουν. Την περασμένη εβδομάδα ήταν ανώτεροι από την Ιταλία, είχαν το κουμάντο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και από το 70ο λεπτό που σκόραρε ο Πελεγκρίνι μέχρι το τέλος. Το τελικό 1-1 ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαν να πάρουν οι Ιταλοί. Ο Φλικ, ψάχνεται όσον αφορά τις επιθετικές λύσεις. Δεν είναι στα καλύτερα του ο Σανέ, δεν παίρνει γκολ από τον Βέρνερ και το γεγονός αυτό δεν επιτρέπει στους Γερμανούς να πάρουν το μάξιμουμ από τα παιχνίδια τους.

Με πειραματική σύνθεση

Θα υποδεχτούν τους Ιταλούς που κάνουν ανανέωση με τον Μαντσίνι να ψάχνει να βρει την ομάδα που θα κληθεί να υπερασπιστεί το στέμμα στη Γερμανία το 24, αλλά και να επαναφέρει την Εθνική Ιταλίας στο Μουντιάλ το 2026. Για το σημερινό παιχνίδι (21:45 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) άφησε να εννοηθεί πως θα δώσει χρόνο και στους τελευταίους που δεν έχουν αγωνιστεί σε αυτό το μεγάλο πακέτο παιχνιδιών ανοίγοντας ακόμη περισσότερο την ενδεκάδα του. Την ευκαιρία τους θα πάρουν οι Καπράρι, Σκαλβίνι και Λουίζ Φελίπε. Η ενδεκάδα της Ιταλίας πειραματική και χωρίς συνοχή. Οι Γερμανοί έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη και να βάλουν υποψηφιότητα για την πρώτη θέση. Ο άσος στο 1.80 στον μέσο όρο των εταιριών.

Έχουν κίνητρο

Στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε αυτή τη διοργάνωση γίνονται τα πάντα. Η λογική όμως λέει πως οι Ούγγροι δεν γίνεται να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία και να ρίξουν από αυτή τους Άγγλους (21:45 ALPHA, NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ). Όπως θα είναι παράλογο να μην τους κερδίσουν οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι τους σαφώς κατώτερους Ούγγρους. Το πρώτο τέρμα θα ανοίξει την άμυνα της ομάδας του Ρόσι και θα κάνει πολύ πιο εύκολη την αποστολή των Τριών Λιονταριών. Είναι κίνητρο να μην υποβιβαστούν και να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο. Ο άσος με over 1,5, στο 1.55.

Με νίκη γίνονται απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση

Οι Ολλανδοί μπήκαν κοιμισμένοι στο πρώτο ημίχρονο με τους Πολωνούς, έμειναν πίσω στο σκορ με 0-2 και πέταξαν δύο βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαρωτικοί, έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση, απέδειξαν πως είναι πολύ ανώτερη ως ομάδα, σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για την ολική ανατροπή, όμως έχασε πέναλτι ο Ντεπάι, είχε και δοκάρι και έμεινε το 2-2. Ασφαλώς και συνεχίζουν να έχουν στον έλεγχο τους τον όμιλο. Βρίσκονται 3 βαθμούς πάνω από τους Βέλγους και τους έχουν κερδίσει με 4-1 στις Βρυξέλλες. Με νίκη σήμερα (21:45 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24)επί της κουρασμένης Ουαλίας βάζουν βάσεις για την πρώτη θέση. Οι Ουαλοί πέτυχαν το μεγάλο τους στόχο, που ήταν η πρόκριση στο Μουντιάλ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Nations League o Πέιτζ ακούει και σέβεται τα παράπονα για κόπωση των αστεριών του και τους προφυλάσσει. Ενδεικτικές οι δηλώσεις αγανάκτησης του Μπέιλ "Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι σε αυτό το σημείο της σεζόν το πρόγραμμα είναι εξοντωτικό, δεν γίνεται να παίζουμε τόσα παιχνίδια μαζεμένα Ιούνιο μήνα, σίγουρα είναι δύσκολο να πιάσουμε top απόδοση, όλες οι ομάδες έχουν κουρασμένα σώματα, εξού φυσικά και οι αλλαγές". Η δουλειά για τους Ουαλούς έχει γίνει, κανείς δεν φαίνεται αν ενδιαφέρεται για το αν θα μείνουν στην πρώτη κατηγορία. Ο άσος των Ολλανδών στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία - Ιταλία: 1 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Αγγλία - Ουγγαρία: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.55), 21:45
  • Ολλανδία - Ουαλία: 1 (απόδοση 1.50), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ