TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Τα Λιοντάρια, η εποχή Χόιλουντ και η ανωτερότητα των Βόσνιων

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει τη νίκη της Αγγλίας επί της Ιταλίας στα προκριματικά του Euro 2024.
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει τη νίκη της Αγγλίας επί της Ιταλίας στα προκριματικά του Euro 2024. © 2023 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε μία δυνατή τριάδα από τα προκριματικά του Euro.

Για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του Euro, η Αγγλία, μετά το πέρασμά της με διπλό από τη Νάπολη, υποδέχεται την Ουκρανία στο Wembley (19:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι Ουκρανοί, παρότι ήταν ανώτεροι, απέτυχαν να κερδίσουν τους Ουαλούς σε "τελικό" πρόκρισης για το Μουντιάλ τον περασμένο Ιούνιο. Στο Nations League έχασαν την πρώτη θέση στην δεύτερη κατηγορία από τους Σκωτσέζους, κάτι που έφερε το τέλος του τεχνικού Ολεξάντρ Πετράκοφ. Προς το παρόν δεν έχει έρθει κάποιος μόνιμος προπονητής και ο Ρουσλάν Ροτάν έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού.

Οι Άγγλοι κέρδισαν εκτός έδρας την Ιταλία και έδειξαν πως έχουν δημιουργήσει ένα πραγματικά αξιόλογο σύνολο. Ίσως κάνει κάποιες αλλαγές ο Σαουθγκέιτ, όμως το επίπεδο των τριών λιονταριών είναι πραγματικά υψηλό. Ο άσος με over 1,5, ανάμεσα στο 1.45-1.50.

Ξεκίνησε η εποχή Χόιλουντ

Για τον όγδοο όμιλο, οι Δανοί ξεκίνησαν με νίκη, 3-1 επί της Φιλανδίας. Έβγαλαν σημαντική βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο Μουντιάλ. Ήταν γρήγοροι, προηγήθηκαν και θα μπορούσαν να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι. Όμως δεν έκαναν το 2-0 και ισοφαρίστηκαν στο 53ο λεπτό σε μία αντεπίθεση των Φιλανδών. Παρόλα αυτά, άσκησαν έντονη πίεση και στο τέλος πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα.

Χατ τρικ έκανε ο φορ της Αταλάντα, Ράσμους Χόιλουντ, που είναι φανερό ότι ξεκινά τη δική του εποχή στην εθνική Δανίας. Το Καζακστάν, παρότι προηγήθηκε, έχασε στο γήπεδο του από τη Σλοβενία. Δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα απέναντι σε μία ομάδα κατώτερου επιπέδου από τη Δανία (16:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Εκ των πραγμάτων θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο απόψε. Το διπλό με over 1,5 στο 1.45.

Η πρώτη αγωνιστική δείχνει Βοσνία

Στον δέκατο όμιλο η πρώτη αγωνιστική έβγαλε σημείο για τη δεύτερη. Η Βοσνία, στην επιστροφή του Χατζιμπέκιτς στον πάγκο της, ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε με 3-0 της Ισλανδίας. Οι Βόσνιοι άφησαν την μπάλα στους Ισλανδούς, αμύνθηκαν υπέροχα και στη δική τους κατοχή αποδείχθηκαν εξαιρετικά αποτελεσματικοί.

Πηγαίνουν τώρα στην Μπραντισλάβα, να αντιμετωπίσουν τη Σλοβακία που δεν κατάφερε να κερδίσει το Λουξεμβούργο εντός έδρας (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Δεν είχαν ιδέες οι Σλοβάκοι και κόλλησαν στο 0-0. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.50-1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καζακστάν - Δανία: 2 & Οver 1,5 (απόδοση 1.45, 16:00
  • Αγγλία - Ουκρανία: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 1.45-1.50), 19:00
  • Σλοβακία - Βοσνία: Χ2Δ (απόδοση 1.50-1.55), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ