TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Σκληρό το Μαρόκο, με το 1.80 στο Αγγλία - Γαλλία

Το ανάποδο ψαλίδι του Ζιρού στο Γαλλία - Πολωνία
Το ανάποδο ψαλίδι του Ζιρού στο Γαλλία - Πολωνία 2022 AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τους δύο προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Μαρόκο - Πορτογαλία και Αγγλία - Γαλλία και κάνει παιχνίδι με τα γκολ.

Το Μαρόκο έπαιξε ηρωική άμυνα και αξιοποίησε το κουραστικό τίκι τάκα των Ισπανών. Κράτησε το παιχνίδι στο 0-0 και είχε ευκαιρίες να κερδίσει σε κάποια αντεπίθεση, πριν πάει το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου μίλησε η κλάση του Μπόνου.

Το Μαρόκο δεν είναι Ελβετία

Το Μαρόκο θα πάει στην ίδια λογική και με την Πορτογαλία και είναι σίγουρο, πως θα αποτελέσει πολύ πιο σκληρό αντίπαλο σε σχέση με τους Ελβετούς (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ρεγκραγκί αμύνεται με ένα πειθαρχημένο, ανοιχτό 4-5-1, σε χαμηλά μέτρα και όταν κερδίζει την μπάλα, προσπαθεί να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Με την ίδια ακριβώς λογική θα αντιμετωπίσει και τους Πορτογάλους. Δεν θα έχει καμία σχέση ο αγώνας που έδωσαν οι παίκτες του Σάντος με τους Ελβετούς, σε σχέση με το σημερινό ματς κόντρα στο σκληρό Μαρόκο. Περιμένω ένα παιχνίδι, που θα μείνει για πολύ ώρα στο 0-0 και οι Πορτογάλοι θα πασχίζουν να το κερδίσουν πριν την παράταση και πριν τα πέναλτι. Το under 2,5 στο 1.70.

Έχουν πού να χτυπήσουν

Το μεγαλύτερο ζευγάρι που έβγαλε η φάση των προημιτελικών στο Μουντιάλ είναι το Αγγλία - Γαλλία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Δύο ομάδες που έχουν την ικανότητα να πάνε μέχρι το τέλος. Έχουν όμως και κάποιες αδυναμίες, που δεν αποκλείεται να παίξουν τον ρόλο τους στο μεταξύ τους ματς.

Οι πρωταθλητές κόσμου, στην προσπάθεια που κάνουν να δημιουργούν χώρους για τον Εμπαπέ, αφήνουν τους αντιπάλους να κερδίζουν μέτρα και πολλές φορές μοιάζει σαν να ξεχνιούνται να μαρκάρουν. Επιτρέπουν λοιπόν στον αντίπαλο να φθάνει μέχρι τα όρια της περιοχής τους.

Οι Άγγλοι έχουν θέμα στην αρχική τους ανάπτυξη. Ο Μαγκουάιρ δύο φορές έδωσε την μπάλα στους Σενεγαλέζους και οι Αφρικανοί δεν μπόρεσαν να προηγηθούν. Στο σημερινό παιχνίδι όμως, θα έχει να αντιμετωπίσει τον Εμπαπέ, οπότε τα λάθη τους θα τα πληρώσουν.

Γαλλία και Αγγλία έχουν ταλέντο και μπορούν να αξιοποιήσουν τις αμυντικές αδυναμίες της άλλης πλευράς. Το Goal/Goal στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρόκο - Πορτογαλία: Under 2,5 (απόδοση 1.70), 17:00
  • Αγγλία - Γαλλία: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ