TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Πρεμιέρα στο Champions League με δύο διπλά

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα στην Premier League
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι © RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (06/09) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Πρεμιέρα για το Champions League έχει το σημερινό πρόγραμμα. Για τον 6ο όμιλο η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, ταξιδεύει στη Γλασκώβη για να αντιμετωπίσει τη Σέλτικ. Ο Αντσελότι έχει όλα τα όπλα του διαθέσιμα και με αυτοπεποίθηση από την περσινή εντυπωσιακή χρονιά.

Προγνωστικά Champions League: Δεν προσαρμόζεται ο Ποστέκογλου

Στο πρωτάθλημα η Ρεάλ έχει ξεκινήσει με 4/4. Ο Τσουαμενί πασάρει με 92%, έχει εντυπωσιακή προσαρμογή στο αμυντικό κομμάτι και δείχνει πως μπορεί να φορέσει τα παπούτσια του Κασεμίρο. Ο Ρούντιγκερ δίνει ακόμα μία λύση υψηλού επιπέδου στην τελευταία γραμμή άμυνας, ο ρόλος του Καμαβινγκά είναι αναβαθμισμένος και ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας και έντασης που αγωνίζεται η Ρεάλ και επιθετικά οι Μπενζεμά, Βινίσιους συνεχίζουν στα περσινά τους στάνταρντ.

Μία χαρά ομάδα η Σέλτικ, προέρχεται από το εντυπωσιακό 4-0 επι της Ρέιντζερς, το επίπεδο ανταγωνισμού όμως σήμερα (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) μεγαλώνει επικίνδυνα. Ο Ποστέκογλου δήλωσε πως δεν θα προσαρμόσει το πλάνο της ομάδας του για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ. “Χτίζουμε πάνω σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία αν είναι κάθε φορά που παίζουμε κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο να την αλλάζουμε ποιο το νόημα; Δεν θέλω να κλέβουμε νίκες ο σκοπός είναι να βγούμε εκεί έξω και να τεστάρουμε το ρόστερ μας, να δούμε τα όρια μας. Προφανώς φυσικά μιλάμε για το δυσκολότερο δυνατό παιχνίδι”.

Καταλαβαίνετε πως η Ρεάλ θα βρει χώρους για να χτυπήσει με την ταχύτητα της στην πλάτη της άμυνας των Σκωτσέζων. Το διπλό στο 1.66 στον μέσο όρο των εταιριών.

Μετά τον Λεβαντόφσκι, έρχεται ο Χάλαντ

Για τον 7ο όμιλο η Σεβίλλη μετά το κάζο του περασμένου Σαββάτου, έχει την ατυχία να πρέπει να διαχειριστεί καπάκι το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24 ). Δεν είναι μόνο η ήττα με 0-3, ούτε το απογοητευτικό ξεκίνημα με 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια, το λυπηρό για την Σεβίλλη είναι η εικόνα. Το 0-3 είναι πραγματικά κολακευτικό για τους παίκτες του Λοπετέγκι, 0,92 - 4,97 xG.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζει η Σεβίλλη έχει να κάνει με την αμυντική της λειτουργία. Οι απουσίες των Κουντέ, Κάρλος δεν έχουν καλυφθεί επάξια και αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αμυντική οργάνωση. Ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα από τον Λεβαντόφσκι, θα πέσουν τώρα πάνω στον Χάλαντ. Το διπλό της Σίτι με over 1,5 στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σέλτικ - Ρεάλ Μαδρίτης: 2 (απόδοση 1.66) 22:00
  • Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι: 2 & over 1 5 (απόδοση 1.50)
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ