TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ποντάρισμα πάνω στην ποιότητα και την παράδοση

Ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άστον Βίλα για τον 3ο γύρο του League Cup 2022-2023 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022
Ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγυρίζει με τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άστον Βίλα για τον 3ο γύρο του League Cup 2022-2023 στο "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ | Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 © 2022/DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ έστειλε ξανά ταμείο την Πέμπτη, με το διπλό της Μάντσεστερ Σίτι και απόψε ποντάρει σε μία δυάδα από το FA Cup και τη La Liga.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε σε εξαιρετική κατάσταση μετά το Μουντιάλ, κάνοντας τρεις νίκες. Απέκτησε έτσι πλεονέκτημα στη μάχη που δίνει για μία θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Προσφέρει ισορροπία ο Κασεμίρο

Η παρουσία του Κασεμίρο έδεσε σημαντικά την ομάδα του Τεν Χαχ. Τής έδωσε την αμυντική ισορροπία που χρειαζόταν, τής επιτρέπει να κρατά πολύ πιο εύκολα το μηδέν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, πέρα από τα ανασταλτικά καθήκοντα, προσφέρει και επιθετικές βοήθειες. Είχε ασίστ με τη Νότιγχαμ και σκόραρε με την Μπόρνμουθ.

Η Γιουνάιτεντ πλέον πατά γερά στην μάχη της τετράδας, που είναι ο βασικός φετινός της στόχος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το κύπελλο. Ο Ολλανδός τεχνικός είναι φιλόδοξος. Γνωρίζοντας λοιπόν, πως το πρωτάθλημα δεν μπορεί να το κατακτήσει, ο θεσμός του κυπέλλου του δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει έναν τίτλο, την πρώτη του χρονιά στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων".

Η Έβερτον πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, στα δύο όμως εντός έδρας παιχνίδια που έδωσε, με Γουλβς και Μπράιτον, ήταν απογοητευτική και δείχνουν πως θα δώσει μέχρι τέλους μάχη για την παραμονή. Όλη η προσοχή του Φρανκ Λάμπαρντ εκεί θα πέσει και όχι στο κύπελλο (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Στο 1.45 ο άσος της Γιουνάιτεντ.

Με στόχο την Ευρώπη και με όπλο την παράδοση

Η Βαλένθια επέστρεψε στη δράση, μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, με οριακή ήττα 2-1 από τη Βιγιαρεάλ. Υποχώρησε έτσι στη 10η θέση της La Liga. Στις "νυχτερίδες" υπάρχει η φιλοδοξία ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να εξασφαλίσει από εδώ και πέρα νίκες με κατώτερες ομάδες στο Μεστάγια, όπως η Κάδιθ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η Κάδιθ επέστρεψε στη δράση, παίζοντας για ακόμα μία φορά άσχημα. Κατάφερε στο τέλος να σώσει το βαθμό με την Αλμερία. Για ακόμα μία φορά όμως, δέχτηκε πολλές φάσεις, όπως μαρτυρούν τα xGoals (1,78-2,29). Δύσκολο να αντέξει στο Μεστάγια με την αμυντική συμπεριφορά που δείχνει.

Οι γηπεδούχοι έχουν σύμμαχο και την παράδοση, καθώς στο Μεστάγια με την Κάδιθ, τρέχουν ρεκόρ 8-4-1 από το 1988 και 5-2-0 στα τελευταία 7 παιχνίδια. Ο άσος ανάμεσα στο 1.60-1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον: 1 (απόδοση 1.45), 22:00
  • Βαλένθια - Κάδιθ: 1 (απόδοση 1.60-1.65), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ