TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Παιχνίδι με δύο διπλές ευκαιρίες

Celta Vigo's Iago Aspas celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Celta Vigo and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 20, 2022. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Celta Vigo's Iago Aspas celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Celta Vigo and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Saturday, Aug. 20, 2022 AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Ο Τσάρλυ συνεχίζει τα απανωτά ταμεία μετά και την δυάδα της Πέμπτης με Σίτι και Αταλάντα σε απόδοση 2.50. Απόψε ποντάρει σε δύο διπλές ευκαιρίες

Από την περσινή σεζόν καταργήθηκε στη Γαλλία το Λιγκ Καπ και προσπαθούν να δώσουν μεγαλύτερη αξία στο κύπελλο, βάζοντας βάζουν παιχνίδια μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο. Σήμερα, η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Ρεν σε μονό παιχνίδι στο Βελοντρόμ (22:10 Action 24, Live από το SPORT24). Σκληρή μονομαχία, ανοιχτή σε όλα τα αποτελέσματα καθώς και οι δύο ομάδες είναι καλά.

Προέρχεται από καθαρή νίκη επι της Παρί

Η ομάδα του Ζενεσιό είναι γεμάτη με φιλοδοξίες και όπως είπε ο ίδιος ενδιαφέρονται με θέρμη για να πάνε όσο γίνεται πιο μακριά στο θεσμό του κυπέλλου. Την περασμένη αγωνιστική, η Ρεν πήρε τεράστια νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Παρί με 1-0.

Καθαρή και σωστή νίκη, το κέρδισε το παιχνίδι δεν το έκλεψε, 0,98-0,55 τα xGoals. Οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα είχαν αναμετρηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, ξανά στο Βελοντρόμ και η Ρεν είχε πάρει ισοπαλία με 1-1.

Είναι μονό παιχνίδι, η ισοπαλία οδηγεί απευθείας στα πέναλτι και το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό. Το σετ μας δίνει την δυνατότητα, να ποντάρουμε στη Ρεν, παίρνοντας μαζί μας και την ισοπαλία. Το Χ2Δ στο 1.95.

Σε καλό φεγγάρι η Θέλτα

Στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μαγιόρκα φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Θέλτα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Μαγιόρκα έχει μαζέψει 22 βαθμούς και βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας. Η κατάσταση βέβαια δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς η διαφορές είναι μικρές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Θέλτα είναι πιο πιεσμένη βαθμολογία, όμως η ομάδα του Βίγο έχει δείξει τεράστια βελτίωση με τον Καρβαλιάλ. Μετά το Μουντιάλ έχει κάνει τρία πολύ καλά παιχνίδια και θα μπορούσε να είχε καλύτερο ρεκόρ από το 1-2-0 που τρέχει.

Στο εντός έδρας 1-1 με τη Σεβίλλη τα xGoals ήταν 1,76-0,63. Στο διπλό με 1-0 στην Έλτσε τα xGoals ήταν 1,24-1,92, ενώ ξεκάθαρα ανώτερη ήταν και στην ισοπαλία με 1-1 με τη Βιγιαρεάλ, σε ένα ματς με 2,53-0,10 xGoals!

Η Θέλτα κυριάρχησε και στα τρία παιχνίδια μετά τη διακοπή, όμως κέρδισε μόνο αυτό με την ουραγό Έλτσε και ήρθε ισόπαλη στα άλλα δύο. Συμπερασματικά, είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και δεν την παίρνει βαθμολογικά να χάσει σήμερα στη Μαγιόρκα. Το Χ2Δ στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαγιόρκα - Θέλτα: Χ2Δ (απόδοση 1.45), 22:00
  • Μαρσέιγ - Ρεν: Χ2Δ (απόδοση 1.90), 22:10
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ