TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Παιχνίδι από την Ιταλία με δυάδα τριπλασιασμού

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μέσα στο Ολίμπικο επί της Ρόμα
Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μέσα στο Ολίμπικο επί της Ρόμα © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ ήταν ξανά συνεπής στο ραντεβού του με το ταμείο το Σάββατο με δυάδα (Σεβίλλη, Γουέστ Χαμ) άνω του 3.00 και απόψε συνεχίζει το ίδιο δυναμικά, ποντάροντας σε δύο σημεία από την Ιταλία.

Μετά το Μουντιάλ, ο Ντιμπάλα ζήτησε από τον Μουρίνιο να πάρει άδεια μέχρι και την Πρωτοχρονιά. Ο Πορτογάλος προπονητής, πολύ κυνικά, του ζήτησε να επιστρέψει νωρίτερα, λέγοντας του, πως χωρίς εσένα δεν κερδίζουμε κανέναν. Η αλήθεια είναι, πως στα μεγάλα πρωταθλήματα, δεν υπάρχει πιο εξαρτημένη ομάδα από έναν ποδοσφαιριστή όσο η Ρόμα από τον Ντιμπάλα. Όσο βρισκόταν στην ομάδα, η Ρόμα πατούσε γερά στην τετράδα, μόλις τραυματίστηκε χάθηκε σημαντικό έδαφος

Πήραν μπροστά Ντιμπάλα, Έϊμπραχαμ

Επιστρέφοντας στη δράση, με τον Αργεντίνο διαθέσιμο, τα αποτέλεσμα έρχονται. Μετά τη διακοπή, η Ρόμα έχει πάρει τα αποτελέσματα που χρειαζόταν και επέστρεψε στην μάχη για την τετράδα: 1-0 εντός την Μπολόνια, 2-2 στο Σαν Σίρο με τη Ρόμα, 1-0 την Τζένοα για το κύπελλο, 2-0 τη Φιορεντίνα.

Το σημαντικό είναι πως ο Ντιμπάλα έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό. Πέτυχε τα τρία τέρματα στα δύο τελευταία παιχνίδια της Ρόμα με Τζένοα και Φιορεντίνα, ενώ αρχίζει να ανεβαίνει και Έϊμπραχαμ, που μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ στα δύο τελευταία για το πρωτάθλημα.

Την ψυχολογία της ομάδας έφτιαξε ακόμη περισσότερο ο αποκλεισμός της Νάπολι από την Κρεμονέζε, που άνοιξε το δρόμο για τον τελικό κυπέλλου. Η Σπέτσια βαθμολογικά είναι άνετη στο πρωτάθλημα και προέρχεται από ήττα με 5-2 στο Μπέργκαμο για το κύπελλο, το απόγευμα της Πέμπτης. Παίζει στην έδρα της Νάπολι την επόμενη αγωνιστική η Ρόμα, πρέπει οπωσδήποτε να περάσει από τη Σπέτσια (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Το διπλό ανάμεσα στο 1.80-1.85.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βρήκε φόρμα η Αταλάντα

Η Γιουβέντους πήγε στη Νάπολι με ένα σερί οκτώ νικών, οι πέντε όμως από αυτές ήρθαν με 1-0 και άσχημες εμφανίσεις. Η εικόνα δεν έπειθε, όμως στη βαθμολογία είχε κερδίσει έδαφος και πήγε με θετική ψυχολογία στο ντέρμπι και στο -7. Είχε ως στόχο να επιστρέψει στη μάχη του πρωταθλήματος και τελικά εξευτελίστηκε!

Και το... δράμα δεν σταματάει εκεί. Λίγες μέρες μετά ήρθε και το απόλυτο σοκ με την απόφαση του Ομοσπονδιακού Εφετείου να τιμωρήσει τη Γιούβε με -15 βαθμούς για ψευδή λογιστικά στοιχεία. Κατόπιν τούτου, οι μπιανκονέρι έχουν υποχωρήσει στη 10η θέση και απέχουν πλέον 12 ολόκληρους βαθμούς από την πρώτη εξάδα!

Η Αταλάντα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, αρχίζει να αποκτά την επιθετική της ταχύτητα και είναι πολύ φορμαρισμένη (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). 13 γκολ έχει πετύχει στα τελευταία δύο παιχνίδια, έβαλε οκτώ τέρματα στη Σαλερνιτάνα και πέντε στη Σπέτσια για το κύπελλο. Είναι πολύ γρήγορη μπροστά καθώς οι Χόιλουντ, Μποκά, Λούκμαν βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Το Χ2Δ στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπέτσια - Ρόμα: 2 (απόδοση 1.80-1.85), 19:00
  • Γιουβέντους - Αταλάντα: Χ2Δ (απόδοση 1.75), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ