TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ολλανδοί και Άγγλοι κλειδώνουν την πρώτη θέση

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ολλανδοί και Άγγλοι κλειδώνουν την πρώτη θέση
Ο Σακά πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στο Ιράν @ 2022 ABBIE PARR / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τα τέσσερα παιχνίδια για τον πρώτο και δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ και καταλήγει σε τέσσερις δυνατές επιλογές.

Η Ολλανδία παίζει με την πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης και έχει τη δυνατότητα να κερδίσει με καθαρό σκορ, που θα τής επιτρέψει να πάρει την πρώτη θέση, ούτως ώστε να πάει με καλή ψυχολογία στα νοκ αουτ (17:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Δεν έχουν πείσει ακόμη οι Ολλανδοί με την εικόνα τους. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Φαν Χαλ έχουν πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζονταν και είναι στο χέρι τους να κλειδώνουν την πρώτη θέση. Η νίκη των Ολλανδών απέναντι στο αποκλεισμένο Κατάρ, με μεγαλύτερη του ενός τέρματος διαφορά, δίνεται ανάμεσα στο 1.50 και στο 1.55.

Η καλύτερη ομάδα του πρώτου ομίλου

Η καλύτερη ομάδα του πρώτου ομίλου είναι ο Ισημερινός. Στην πρεμιέρα κέρδισε εύκολα με 2-0 το Κατάρ. Τις πραγματικές του δυνατότητες όμως, τις έδειξε στο παιχνίδι με την Ολλανδία. Το σύνολο του Άλφαρο έφερε κυριολεκτικά σε πολύ δύσκολη θέση τους παίκτες του Φαν Χαλ, που από τύχη κατάφεραν και κράτησαν την ισοπαλία. 15-2 οι τελικές, 1,56-0,11 xGoals υπέρ του Ισημερινού!

Ακόμα όμως, δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Δίνει τελικό με τη Σενεγάλη και χρειάζεται δύο αποτελέσματα (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Ασφαλώς και αξίζει η ομάδα του Ισημερινού να περάσει στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Στο 1.40 βρίσκεται η διπλή ευκαιρία του Ισημερινού.

Στο χέρι των ΗΠΑ

Στον δεύτερο όμιλο έχουμε τον τελικό πρόκρισης ανάμεσα στις ΗΠΑ και στο Ιράν (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Απέναντι στους Άγγλους οι ΗΠΑ έδειξαν τις δυνατότητές τους. Κράτησαν εύκολα, σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, τη λευκή ισοπαλία. Διαχειρίστηκαν πολύ καλύτερα τον αγώνα σε σχέση με το παιχνίδι με την Ουαλία και με την συνολική τους εικόνα αξίζουν να πάρουν την πρόκριση.

Με την τριάδα Ανταμς, Μούσα, ΜακΚένι μπορούν να πάρουν τη μάχη του κέντρου και να χτυπήσουν το Ιράν, με άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο, έχοντας ως βασικούς εκφραστές τους Πούλισιτς και Γουεά. Στο 1.95 η νίκη-πρόκριση των ΗΠΑ, απέναντι στο Ιράν.

Κλειδώνουν την πρώτη θέση

Στο βρετανικό ντέρμπι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Οι Άγγλοι κερδίζουν την Ουαλία και παίρνουν την πρώτη θέση. Δεν έθελξαν με την εμφάνιση τους στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ. Ήταν φανερό όμως, πως είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι τους βολεύει και η ισοπαλία.

Οι Ουαλοί έδειξαν πως είναι κάτι κουρασμένα παλικάρια. Οι Μπέιλ, Ράμσι, Άλεν δεν είναι οι ίδιοι παίκτες που κουβαλούσαν την ομάδα στις πλάτες τους, στις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις. Δύο λάθη του Άλεν χάρισαν τα δύο τέρματα στο Ιράν. Έχει την ευκαιρία να κλείσει με καθαρή νίκη η Αγγλία τον όμιλο και να πάρει την πρώτη θέση. Στο 1.45 η απλή νίκη για την ομάδα του Σαουθγκέιτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Κατάρ: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.50), 17:00
  • Ισημερινός - Σενεγάλη 1ΧΔ (απόδοση 1.40), 17:00
  • Ιράν - ΗΠΑ: 2 (απόδοση 1.95), 21:00
  • Ουαλία - Αγγλία: 2 (απόδοση 1.45), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ