TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Οι Δανοί ξέρουν να κερδίζουν τους "τελικούς"

Οι παίκτες και ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ μετά την ήττα από τη Γαλλία για το Μουντιάλ 2022
Οι παίκτες και ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ μετά την ήττα από τη Γαλλία για το Μουντιάλ 2022 © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής για τον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καταλήγει σε τέσσερις στοιχηματικές επιλογές.

Οι Γάλλοι πέτυχαν δύο νίκες, εξασφάλισαν την πρόκριση από τον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ και εκτός απροόπτου και την πρώτη θέση. Με την Τυνησία, το πιθανότερο είναι πως ο Ντεσάμπ θα κάνει ένα φρεσκάρισμα.

Φρεσκάρει την 11αδα ο Ντεσάμπ

Ασφαλώς και το ρόστερ της Γαλλίας είναι γεμάτο με ποιοτικές επιλογές. Ακόμα κι αν αποφασίσει ο Ντεσάμπ να ξεκουράσει κάποιους, αυτοί που θα έρθουν για να αγωνιστούν θα έχουν ισχυρό κίνητρο διότι θέλουν να αποδείξουν στον προπονητή τους, πως είναι σε θέση να βοηθήσουν αν χρειαστεί (17:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Γαλλία στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ξόρκισε νωρίς την κατάρα, που θέλει την παγκόσμια πρωταθλήτρια, που προέρχεται από την Ευρώπη, να αποκλείεται από τη φάση των ομίλων. Το κυριότερο όμως, έδειξε πως μπορεί να πάει μακριά στη διοργάνωση.

Οι Τυνήσιοι έχασαν από τους Αυστραλούς και θέλουν μόνο τη νίκη για να διεκδικήσουν την πρόκριση. Θα αναγκαστούν να την ψάξουν απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα και πολύ γρήγορη επιθετικά. Οπότε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Η τρίτη νίκη των Γάλλων δίνεται στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών .

Η ποιότητα της Δανίας

Ο τελικός πρόκρισης του ομίλου είναι ανάμεσα στη Δανία και την Αυστραλία (17:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Χιούλαντ καλείται να κάνει ότι και στο Euro το καλοκαίρι του 21. Να πετύχει την πρώτη της νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Τότε είχε αντιμετωπίσει τη Ρωσία με μηδέν βαθμούς και είχε κερδίσει με 4-1.

Οι Αυστραλοί κατάφεραν να κερδίσουν στο όριο με 1-0 την Τυνησία, χωρίς να είναι καλύτεροι. Σκόραραν πρώτοι και πήγαν το παιχνίδι σε λίγες φάσεις. Ασφαλώς και η Δανία είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στον όμιλο και αξίζει να πάρει την πρόκριση. Το να κερδίσει τους Socceroos, στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Η ανάγκη που οδηγεί στο ρίσκο και στο περίμενε

Χαμός γίνεται στον τρίτο όμιλο καθώς τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική. Αργεντινή, Πολωνία και Σαουδική Αραβία περνούν σίγουρα στην επόμενη φάση αν κερδίσουν.

Το Μεξικό, πρέπει να κερδίσει και παράλληλα να ηττηθεί η Αργεντινή. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο Πολωνία - Αργεντινή, το Μεξικό θα χρειαστεί να κερδίσει με τέσσερα γκολ και πάνω. Σε περίπτωση που κερδίσει η Αργεντινή, θα χρειαστεί να καλύψει τη διαφορά τερμάτων, με την οποία υπολείπεται (-4) αυτή τη στιγμή της Πολωνίας.

Αυτή η πραγματικότητα με οδηγεί στο εξής συμπέρασμα: Πως Αργεντινή και Πολωνία θα αργήσουν να ρισκάρουν και πως στο παιχνίδι της Σαουδικής Αραβίας με το Μεξικό θα δούμε πολλά τέρματα.

Οι Σαουδάραβες θέλουν τη νίκη και το Μεξικό, εκτός από τη νίκη, χρειάζεται και μεγάλη διαφορά τερμάτων. Είναι βέβαιο πως δεν θα σταματήσουν να παίζουν και θα έχουν επιθετική φιλοσοφία. Το Χ ημίχρονο στο Αργεντινή - Πολωνία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24) προσφέρεται στο 2.20 και το over 2,5 στο Σαουδική Αραβία - Μεξικό (21:00 ANT1+, Live από το SPORT24) στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τυνησία - Γαλλία: 2 (απόδοση 1.55), 17:00
  • Αυστραλία - Δανία: 2 (απόδοση 1.66), 17:00
  • Πολωνία - Αργεντινή: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.20), 21:00
  • Σαουδική Αραβία - Μεξικό: Over 2,5 (απόδοση 1.75), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ