TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Να πιάσει τη Ρόμα θέλει η Λάτσιο, καθαρή νίκη η Γιούβε

Ο Φελίπε Άντερσον μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζουν γκολ της Λάτσιο κόντρα στην Ίντερ
Ο Φελίπε Άντερσον μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε πανηγυρίζουν γκολ της Λάτσιο © 2022 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και επιλέγει δύο σημεία από τη Serie A.

Η Σαμπντόρια μετά τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε από τη Γιουβέντους, πήγε και ταπεινώθηκε στο Σαλέρνο. Ηττήθηκε με 4-0 από τη Σαλερνιτάνα και πλέον η κατάσταση είναι δύσκολη για τον Τζιαμπάολο. Μετά τη συντριβή, το ρεπό της Δευτέρας ακυρώθηκε και με την ανάγκη για ενίσχυση πλέον να φωνάζει, αποκτήθηκε ο μέσος της Τότεναμ, Γουίνκς, σαν δανεικός. Σήμερα δεν θα προλάβει φυσικά να βοηθήσει την ομάδα του, στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Λάτσιο.

Προγνωστικά Ιταλία: Με παράδοση και ταχύτητα

Η ομάδα του Σάρι έχει μπει πολύ καλά στο πρωτάθλημα και παίζει σε μία έδρα που συνήθως βρίσκει τον τρόπο να περνάει (19:30 Cosmote Sport 3HD, LIVE από το SPORT24). Μετράει 7 νίκες στις 10 τελευταίες επισκέψεις στη Γένοβα, σαν φιλοξενούμενη της Σαμπντόρια. 1-0-5 το πρόσφατο ρεκόρ.

Η Λάτσιο προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι με την Ίντερ κι αν περάσει από την έδρα της Σαμπντόρια, θα πιάσει στους 10 βαθμούς τη Ρόμα και θα έχει πραγματοποιήσει ένα υπέροχο ξεκίνημα.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της, η Σαμπντόρια αμύνθηκε καλά απέναντι στην Γιουβέντους και κράτησε το 0-0. Οι συνθήκες σήμερα θα είναι διαφορετικές, καθώς οι Λατσιάλι θα προσπαθήσουν με ταχύτητα να βγουν στην πλάτη της άμυνας της Σαμπντόρια και να εκμεταλλευτούν όλες τις αδυναμίες της ομάδας του Τζιαμπάολο. Το διπλό στο 1,92 στο μέσο όρο των εταιρειών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


Προγνωστικά Τσάρλυ: Με βασικούς ο Αλέγκρι

Η Γιουβέντους ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος με τη Ρόμα και το 1-0, που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, αδικεί την προσπάθεια της ομάδας του Αλέγκρι. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις διορθωτικές κινήσεις του Μουρίνιο, η Ρόμα έλεγξε αρχικά το παιχνίδι και στη συνέχεια προσπάθησε και κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση.

Είναι δεδομένο πάντως, πως η Γιουβέντους αδικείται από το αποτέλεσμα και όπως τόνισε ο Αλέγκρι, θα πάρει στα σοβαρά το παιχνίδι με τη Σπέτσια (21:45 Cosmote Sport 1HD, LIVE από το SPORT24). Η Γιουβέντους ήδη έχει δύο απώλειες και θέλει να πετύχει μία καθαρή νίκη με καλή εμφάνιση. Ο Ντι Μαρία, φαίνεται πως θα μπει αποστολή, το πιθανότερο είναι να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής.

Η Σπέτσια κέρδισε στην πρεμιέρα στο όριο 1-0 την Έμπολι (xGoals 0,92-0,79), έχασε χωρίς να είναι σε θέση να δώσει μάχη 3-0 στην έδρα της Ίντερ (xGoals 2,56-0,34) και την περασμένη αγωνιστική, πήρε έναν τυχερό βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σασουόλο. 2-2 με xGoals 1,22-2,85 και τους παίκτες της Σπέτσια να παίζουν ταμπούρι στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, κρατώντας με δόση τύχης το βαθμό.

Δεν υπάρχουν συνθήκες να κοντράρει την Γιούβε, ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5, στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια - Λάτσιο: 2 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Γιουβέντους - Σπέτσια: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.92), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ