TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Must win για τη Σάο Πάουλο

Ο Αρμπολέδα πανηγυρίζει με τον Γκόμες γκολ της Σάο Πάουλο κόντρα στην Έβερτον (Χιλή) στο Copa Sudamericana
Ο Αρμπολέδα πανηγυρίζει γκολ με τον Γκόμες κόντρα στην Έβερτον (Χιλή) στο Copa Sudamericana © 2022 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ συνεχίζει τα λάτιν πονταρίσματα και για απόψε ποντάρει σε δύο βραζιλιάνικες επιλογές.

Η Σάο Πάουλο προέρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας απαιτητικές αναμετρήσεις απέναντι στην Παλμέιρας. Τα ξημερώματα της Τρίτης για το πρωτάθλημα και της Παρασκευής για τον πρώτο αγώνα στην φάση των 16 του Κυπέλλου.

Βελτιωμένη στις δύο μάχες με την Παλμέιρας

Έδωσε δύο μάχες δείχνοντας σοβαρή βελτίωση σε σχέση με τα τελευταία της παιχνίδια. Την περασμένη Τρίτη προηγήθηκε 1-0, το κρατούσε μέχρι τις καθυστερήσεις, όπου βίωσε την απόλυτη ψυχρολουσία. Ισοφαρίστηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και στο 6ο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ το παιχνίδι γύρισε. Ήταν σκληρό για την προσπάθεια της ομάδας του Ροζέριο Σένι, που δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο παιχνίδι Κυπέλλου, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, επικράτησε με 1-0 και φάνηκε, πως υπάρχει ξεκάθαρη πρόοδος. Η Σάο Πάουλο ξεκίνησε την αγωνιστική από την 10η θέση και έχει έδαφος να καλύψει.

Είναι δεδομένο πως αν παίξει με την ίδια προσήλωση κόντρα στην αδύναμη ουραγό Ζουβεντούδε (00:00 LIVE από το SPORT24), θα φτάσει στη νίκη. Έχει ανάγκη να πάρει αυτό το παιχνίδι η Σάο Πάουλο, ο άσος δίνεται ανάμεσα στο 1.55 και στο 1.60.

Οι ομάδες με την μικρότερη απειλή στο πρωτάθλημα

Στα χαμηλά της βαθμολογίας η Γκοϊάς μπήκε στην αγωνιστική κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, στην 17η θέση, με 14 βαθμούς, έναν βαθμό και μία θέση πιο κάτω βρίσκεται η Κουιαμπά (00:00 LIVE από το SPORT24 ). Μιλάμε για δύο απόλυτα συντηρητικές ομάδες, που δημιουργούν λίγες ευκαιρίες και σκοράρουν ελάχιστα.

Η Κουιαμπά έχει τα λιγότερα τέρματα στο πρωτάθλημα, μόλις 9 σε 13 παιχνίδια, η Γκοϊάς έχει την πιο φτωχή απειλή, με μόλις 9,8 τελικές σε κάθε παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έχουν και τις λιγότερες εκτελέσεις εντός εστίας στο πρωτάθλημα. Μόλις 2,8 η Κουιαμπά, μόλις 2,9 η Γκοϊάς. Δύσκολα να φύγει αυτό το παιχνίδι από το under 2,5, ανάμεσα στο 1.50 και στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάο Πάουλο - Ζουβεντούδε: 1 (απόδοση 1.55-1.60), 00:00
  • Γκοϊάς - Κουιαμπά: Under 2,5 (απόδοση 1.50-1.55), 00:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ