TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με το μυαλό στα μπαράζ οι Ουαλοί, παιχνίδι φόβου στη Γλασκώβη

Ο άσος της Σκωτίας, Λίντον Ντάικς
Ο Λίντον Ντάικς © 2021 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ επικεντρώνεται σε δύο αναμετρήσεις από το σημερινό πρόγραμμα και κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές.

Ήρθε η ώρα να γίνουν οι αγώνες μπαράζ για τον όμιλο που είχε πάρει αναβολή λόγω πολέμου. Σήμερα η Σκωτία θα υποδεχτεί την Ουαλία (21:45 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ) σε μονό παιχνίδι που ακολουθεί παράταση και πέναλτι και ο νικητής θα φτάσει σε τελικό πρόκρισης την Κυριακή στο Κάρντιφ.

Έξι στους έντεκα οι ανενεργοί

Οι Ουκρανοί έχουν μεγαλύτερη ποιότητα από τους Σκωτσέζους, αλλά και το μειονέκτημα πως ένας σημαντικός αριθμός από το ρόστερ είναι εδώ και τρεις μήνες ανενεργός, καθώς το πρωτάθλημα έχει σταματήσει. Για την ακρίβεια από την ενδεκάδα που φαίνεται πως προτίθεται να ξεκινήσει ο Πετράκοφ, Μπούστσαν – Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Ματβιγιένκο, Μικολένκο – Σίντορτσουκ, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο – Μαλινόφσκι, Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ. Οι 6/11 αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας και είναι εδώ και καιρό ανενεργοί.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι τεράστια και περιμένω η επιθετική τριάδα, Μαλινόφσκι, Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ, που και υψηλής ποιότητας είναι και αγωνίζονται στο εξωτερικό, μαζί με τους Ζιντσένκο, Μικολένκο, να προσπαθήσουν με τον τρόπο που θα αγωνιστούν να βοηθήσουν και τους συμπαίκτες του, να βγάλουν το παιχνίδι. Το κίνητρο για του Ουκρανούς διεθνείς να δώσουν χαρά στους συμπατριώτες τους είναι τεράστιο και το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από όμορφες ιστορίες. Σε κάθε περίπτωση, η λογική της κρισιμότητας του παιχνιδιού, σε συνδυασμό που θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι, που και οι δύο ομάδες, θα παίξουν συντηρητικά με 3 στόπερ κάνει το under 2,5 να μοιάζει ως η πιο λογική επιλογή που βρίσκεται ανάμεσα στο 1.50 με 1.55.

Με το μυαλό στο μπαράζ της Κυριακής

Για τους Ουαλούς το μεγάλο παιχνίδι, το σημαντικό στοίχημα, είναι αυτό της Κυριακής. Στο Κάρντιφ θα υποδεχτούν την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Σκωτία - Ουκρανία. Καταλαβαίνετε πως μπροστά σε μία τόσο μεγάλη πρόκριση το σημερινό παιχνίδι με την Πολωνία (19:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 )για το Nations League είναι μία αγγαρεία για τους Ουαλούς. Το παραδέχτηκε και ο ομοσπονδιακός τους τεχνικός Ρόμπερτ Πέιτζ, που δήλωσε πως “δεν γίνεται να μην έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Κυριακής”. Οι Πολωνοί με τη νίκη τους επί της Σουηδίας με 2-0 πανηγύρισαν την πρόκριση τους στο Μουντιάλ. Ο Μίχνιεβιτς αντικατέστησε στις αρχές του έτους τον Πάουλο Σόουζα και πέτυχε τον βασικό στόχο που του είχε ανατεθεί.

Οι Πολωνοί είναι στο Μουντιάλ και τα παιχνίδι στην Α’ κατηγορία για το Nations League στον δυνατό όμιλο με Ολλανδία, Βέλγιο και Ουαλία, είναι μία καλή ευκαιρία για την προετοιμασία της ομάδας. Θα προσπαθήσουν να μείνουν στην πρώτη κατηγορία οι Πολωνοί και αν κερδίσουν τους Ουαλούς σήμερα θα έχουν κάνει ένα καλό βήμα. Ο άσος πτωτικός στο 1.80 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πολωνία - Ουαλία: 1 (απόδοση 1.80), 19:00
  • Σκωτία - Ουκρανία: Under 2,5 (απόδοση 1.50-1.55), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ