TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Με Κασεμίρο η Γιουνάιτεντ με φόρμα και παράδοση η Τορίνο

Manchester United's Marcus Rashford celebrates with his teammates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Monday, Aug 22, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Marcus Rashford celebrates with his teammates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Monday, Aug 22, 2022. (AP Photo/Dave Thompson) © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (01/09) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Ο Τεν Χαχ φαίνεται πως κέρδισε την πολύ δύσκολη μάχη των αποδυτηρίων στην Γιουνάιτεντ. Μετά από ένα ταπεινωτικό ξεκίνημα με δύο σκληρές ήττες, εντός έδρας από την Μπράιτον και την 4άρα από την Μπόρνμουθ, έβγαλε προσωπικότητα. Επιβλήθηκε κρατώντας τον Ρονάλντο και τον Μαγκουάιρ στον πάγκο.

Δύσκολες αποφάσεις, που από την στιγμή που έφεραν αποτέλεσμα, ισχυροποίησαν σημαντικά τον Ολλανδό τεχνικό. Έδειξε σε όλους πως αυτός είναι το αφεντικό και πως έχει τον τρόπο του να βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η νίκη επί της Λίβερπουλ έφερε μία συνολική αυτοπεποίθηση, η Γιουνάιτεντ δεν ήταν καλή στο Σεντ Μέρις, όμως το τελικό 0-1 ήταν σπουδαίο.

Με Κασεμίρο στη θέση έξι

Ο Τεν Χαχ φαίνεται πως θα μονιμοποιήσει το δίδυμο των Βαράν - Μαρτίνεθ και πλέον έχει τον Κασεμίρο στη θέση 6 για να τους βοηθήσει και να τους προσφέρει ασφάλεια. Την ψυχολογία φτιάχνει και η προσθήκη του Άντονι.

Η Λέστερ δείχνει μπερδεμένη. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα χωρίς μεταγραφή και φαίνεται πως το ρόστερ έχει ταβανιάσει. Έχασε τον σημαντικό Σμάιχελ και τελικά πουλήθηκε για 82,5 εκ. ευρώ ο Φοφανά στην Τσέλσι.

Έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Ακραίο και δείγμα της κακής κατάστασης που βρίσκεται το γεγονός πως έπαιξε από το 28ο λεπτό, με παίκτη παραπάνω στο Στάμφορντ Μπριτζ και τελικά έχασε το παιχνίδι. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να περάσει από την έδρα της Λέστερ (22:00 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24 ), κυρίως γιατί η ομάδα του Ρότζερς δεν πατάει καλά. Το διπλό ανάμεσα στο 2.15 - 2.20.

Με παράδοση στο Μπέργκαμο

Όπως ήρθαν τα αποτελέσματα το παιχνίδι ανάμεσα στην Αταλάντα και στο Τορίνο (21:45 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ), μπορεί να οδηγήσει μία από τις δύο ομάδες στην κορυφή παρέα με τη Ρόμα. Όλοι οι μεγάλοι στη Serie A έχουν αφήσει βαθμούς και το φετινό πρωτάθλημα μοιάζει πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά. Αταλάντα και Τορίνο έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Γιούριτς συνεχίζει την καλή δουλειά στην Τορίνο. Το καλοκαίρι είχε να αντικαταστήσει το κενό των Μπελότι και Μπρέμερ. Ο Μπελότι είχε χάσει πολλά παιχνίδια πέρυσι και ο Γιούριτς είχε μάθει να παίζει η ομάδα του με πιο γρήγορα σχήματα στην επίθεση. Για να καλύψει το κενό του Μπρέμερ στην τριάδα της άμυνας, αποκτήθηκε ο Σχουρς με 9 εκ. από τον Άγιαξ, που ήταν υπέροχος στο ντεμπούτο του στην Κρεμονέζε. Σοβαρές κινήσεις όμως έγιναν από την αγορά των ελεύθερων. με την Τορίνο να κάνει τρεις σοβαρές προσθήκες και να αυξάνει την ποιότητα της, τους Ράντονιτς (Μαρσέιγ), τον Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ) και τον Μιράντσουκ (Αταλάντα).

Η φορμαρισμένη Τορίνο παίζει στο Μπέργκαμο, θυμίζω πως η Αταλάντα πέρυσι κέρδισε μόλις τα 4/19 εντός έδρας παιχνίδια της. Επίσης, η Τορίνο έχει μία πολύ θετική πρόσφατη παράδοση στο Μπέργκαμο, οπού δεν έχει ηττηθεί τα τελευταία 4 χρόνια. 4-4, 3-3, 2-3 και 0-0 τα 4 πιο πρόσφατα αποτελέσματα. Το Χ2 στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Τορίνο: Χ2 (απόδοση 2.10), 21:45
  • Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 2.15 - 2.20), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ