TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η υποχρέωση νίκης και ένα ζευγάρι για γκολ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η υποχρέωση νίκης και ένα ζευγάρι για γκολ
@2022 ALBERTO SAIZ/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και ποντάρει σε μία δυάδα στο 2.66

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δύο υποχρεώσεις που πρέπει να τις βγάλεις εις πέρας για να πάει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Υποδέχεται σήμερα το βράδυ τη Βαλένθια και την Κυριακή πηγαίνει στη Μαγιόρκα. Η Μπάρτσα χθες το βράδυ πέρασε με διπλό από την έδρα της Μπέτις και η Ρεάλ θέλει στη χειρότερη περίπτωση να μην ανοίξει άλλο η διαφορά τους. Είναι ήδη στο -5, επομένως το χάντικαπ είναι σημαντικό. Απόψε πάντως υποδέχεται τη γεμάτη προβλήματα Βαλένθια (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Για ένατη φορά με τον Βόρο

Οι "νυχτερίδες" μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους και βρίσκονται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτή η πραγματικότητα έφερε το τέλος της συνεργασίας με τον Γκατούσο. Στον πάγκο προσωρινά θα βρεθεί ο Βόρο, που θα αναλάβει για 9η φορά (!) σαν υπηρεσιακός τεχνικός. Δεν είναι καμία ευκαιρία ο άσος της Ρεάλ στο 1.40, όμως μοιάζει και δύσκολο να μην κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Μοναδική διέξοδος το κύπελλο

Το -15 έχει ξενερώσει τους πάντες στη Γιουβέντους, κάτι που φάνηκε και στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Μόντσα. Το κύπελλο όμως, δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι να σώσει κάτι να διεκδικήσει έναν τίτλο την φετινή χρονιά.

Η Λάτσιο δεν έχει συνέπεια στα αποτελέσματα της (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Έπαιξε πολύ καλά με την Μίλαν και κέρδισε με 4-0. Πήγε με ψυχολογία στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φιορεντίνα και ήρθε ισόπαλη 1-1. Μάλιστα, στην τελευταία φάση θα μπορούσε να χάσει και ολόκληρο το παιχνίδι!

Στην χειρότερη χρονιά, στη σύγχρονη ιστορία της Γιουβέντους, είχε πάει στο Τορίνο και έχασε με κάτω τα χέρια 3-0 στα μέσα Νοεμβρίου. Μοιάζει δύσκολο οι δύο ομάδες να κρατήσουν το μηδέν. Το Goal/Goal στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ - Βαλένθια: 1 (απόδοση 1.40), 22:00
  • Γιουβέντους - Λάτσιο: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ