TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Η απελευθέρωση της Νις και οι απουσίες της Σοσιεδάδ

Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Εσπανιόλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Κορνεγιά ελ Πρατ", Βαρκελώνη | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Εσπανιόλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Κορνεγιά ελ Πρατ", Βαρκελώνη | Κυριακή 28 Αυγούστου 2022 © 2022 JOAN MATEU PARRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έδειξε ξανά το δρόμο για το ταμείο το Σάββατο, με τριάδα (Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Ιντερ) σε απόδοση 3.70 και απόψε επιλέγει ακόμη τρία δυνατά σημεία από Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Η μεγάλη απογοήτευση του φετινού Σαμπιονά είναι η Νις. Μιλάμε για ένα ρόστερ με προοπτική για τριάδα, που βρίσκεται στη 10η θέση του πρωταθλήματος.

Απελευθερώθηκαν από την απόλυση του Φαβρ

Η απόλυση του τεχνικού Λουσιέν Φαβρ, αποδείχτηκε πάντως ευεργετική. Φαινόταν ότι ο αυστηρός Ελβετός προπονητής, δεν ταίριαζε με τα χνώτα των ποδοσφαιριστών του και η αποχώρησή του τους απελευθέρωσε.

Πρώτα ήρθε η εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 6-1 επί της Μονπελιέ. Εν συνεχεία η Νις πήρε με επιθετικό πνεύμα το 0-0 στην έδρα της Ρεμς. Η διοίκηση έμεινε ικανοποιημένη και σκέφτεται να συνεχίσει με τον Ντιντιέ Ντιγκάρ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Νις υποδέχεται σήμερα τη Λιλ (14:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) και έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτό που εκτιμούν οι εταιρίες, Παράλογο να παίζει η Νις στο γήπεδο της με τη Λιλ, που έχει χάσει μόλις μία φορά στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια (4-5-1) και να δίνονται φαβορί οι φιλοξενούμενοι. Το 1ΧΔ στο 1.55.

Δεν της πάει το Ολίμπικο

Στη Serie A, το -15 της Γιουβέντους, αλλά και το γεγονός πως Ίντερ και Μίλαν δεν πείθουν, έχει δημιουργήσει χώρο για την τετράδα. Η Λάτσιο δείχνει σε θέση να εκμεταλλευτεί τις ευνοϊκές συγκυρίες. Ήταν εντυπωσιακή η εικόνα της απέναντι στη Μίλαν και η επικράτησή της με 4-0, δημιουργεί προοπτική για τη συνέχεια.

Για τη Φιορεντίνα το Ολίμπικο είναι παραδοσιακά αφιλόξενο. Η παράδοση που τη θέλει να χάνει στο συγκεκριμένο γήπεδο, είτε παίζει με τη Ρόμα, είτε με την Λάτσιο συνεχίστηκε, αφού στην προηγούμενη επίσκεψή της εκεί, πριν δύο εβδομάδες, ηττήθηκε εύκολα 2-0 από την ομάδα του Μουρίνιο.

Ακολούθησε νέα προβληματική εμφάνιση και εντός έδρας ήττα με 1-0 στο Τορίνο και τώρα επιστρέφει στη Ρώμη για να αντιμετωπίσει τη Λάτσιο (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Τέσσερις νίκες στη σειρά μετρά η Λάτσιο στο γήπεδο της με τη Φιορεντίνα, είναι και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Ο άσος στο 2.10 στο μέσο όρο των εταιριών.

Με καλές απουσίες η Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα της στο Σούπερ Καπ από την Μπαρτσελόνα. Κέρδισε με 3-2 τη Βιγιαρεάλ για το κύπελλο, ενώ έχανε 2-0. Πέτυχε τεράστια νίκη με 2-0 στο Σαμ Μαμές για το πρωτάθλημα επί της Αθλέτικο Μπιλμπάο και την περασμένη Πέμπτη επικράτησε στην παράταση με 3-1 της Ατλέτικο και έφθασε στα ημιτελικά του Copa Del Rey.

Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα και απόψε υποδέχεται την αξιόλογη Σοσιεδάδ (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Οι Βάσκοι πατούν γερά στην τετράδα. Βρίσκονται στην τρίτη θέση και ξεκίνησαν την αγωνιστική στο +7 από την πέμπτη . Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Αλγκουαθίλ αποκλείστηκε για το κύπελλο, χάνοντας με 1-0 στο Καμπ Νου από την Μπαρτσελόνα και τώρα πηγαίνει με κομβικές απουσίες στο Μπερναμπέου: Χωρίς τους Σίλβα (16/1), Μερίνο (16/1) και τον βασικό δεξιό μπακ Γκάμπριελ (13/0). Ο άσος της Ρεάλ στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νις - Λιλ: 1ΧΔ (απόδοση 1.55), 14:00
  • Λάτσιο - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 2.10), 19:00
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ: 1 (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ