TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Για την πρωτιά η Γερμανία, με κίνητρο τα "Τρία Λιοντάρια"

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με την Εθνική Αγγλίας σε αναμέτρηση στο Μολινό κόντρα στην Ουγγαρία
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με την Εθνική Αγγλίας © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (23/09) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Στον 3ο όμιλο οι Ούγγροι προς το παρόν κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και βρίσκονται στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, πάνω από τη Γερμανία που έχει 6, την Ιταλία με 5 και τους Άγγλους με 2. Στο τελευταίο τους παιχνίδι σόκαραν την Ευρώπη με τη νίκη τους 4-0 επί της Αγγλίας.

Η λογική πάντως λέει πως σε ένα τόσο δυνατό όμιλο δεν θα τερματίσουν πρώτοι οι Ούγγροι. Οι Γερμανοί την θέλουν την πρώτη θέση. Για την ακρίβεια μοιάζει σαν να είναι και οι μόνοι που τη διεκδικούν. Ο Μαντσίνι πηγαίνει με πειραματικές ενδεκάδες σε αυτά τα παιχνίδια, οι Άγγλοι πλέον μοναδικό στόχο έχουν να γλυτώσουν τον υποβιβασμό.

Θέλουν την πρώτη επιτυχία με τον Φλικ στον πάγκο τους

Οι Γερμανοί έχουν περάσει στην εποχή Φλικ και θέλουν να πετύχουν στην πρώτη αποστολή του νέου τους ομοσπονδιακού. Τα δύο τελευταία παιχνίδια για την διοργάνωση τα έχουν πάρει πολύ σοβαρά και στην πράξη τόσο το σημερινό με τους Ούγγρους (21:45 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24), όσο και αυτό της επόμενη Δευτέρας με την Αγγλία εκτός, τα βλέπουν σαν μία πρόβα Μουντιάλ. Ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής, Ολιβερ Μπίρχοφ, έβαλε ψηλά τον πήχη δηλώνοντας πως “στόχος μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι να φτάσουμε στον τελικό. Η πρώτη επιτυχία θα έρθει με την πρόκριση στο Final4 του Nations League”. Σε σχήμα 4-2-3-1 Τερ Στέγκεν -Χόφμαν, Ζίλε, Ρούντιγκερ, Ράουμ – Γκουντογκάν, Κίμιχ – Χάβερτς, Μίλερ, Σανέ – Βέρνερ το πιθανότερο σχήμα, φαντάζει μία χαρά για να κερδίσουν τους Ούγγρους. Ο άσος με over 1,5 στο 1.50.

Έχουν κίνητρο οι Άγγλοι

Μεγάλο παιχνίδι στο Σαν Σίρο ανάμεσα στην Ιταλία και στην Αγγλία (21:45 NOVASPORTS 1, ALPHA TV, LIVE από το SPORT24). Ο Μαντσίνι μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ βάζει τις βάσεις για να δημιουργήσει την Εθνική Ιταλίας που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Ευρωπαϊκό του 2024 και θα καταφέρει να επιστρέψει σε Μουντιάλ μετά από δύο συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Οι Άγγλοι χρειάζονται διπλό για να μπορέσουν την τελευταία αγωνιστική να έχουν ελπίδες να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό. Περισσότερο όμως χρειάζονται μία καλή εμφάνιση για να αποδείξουν πως δεν έχουν πραγματικό πρόβλημα και απλά τον Ιούνιο οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στις διακοπές και όχι στα παιχνίδια του Nations . Έχουν και Μουντιάλ οι Άγγλοι, οπότε και πιο υψηλό κίνητρο να δείξουν στον προπονητή τους πως είναι σε καλή κατάσταση από ό,τι οι Ιταλοί. Το διπλό στο 2.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία - Ουγγαρία: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.50), 21:45
  • Ιταλία - Αγγλία: 2 (απόδοση 2.65), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ