TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ της Λανς

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Μάριο Λεμινά κόντρα στην Παρτίζαν για το Conference League
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν το γκολ του Μάριο Λεμινά κόντρα στην Παρτίζαν για το Conference League © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά την εμβόλιμη αγωνιστική της Ligue 1 και ποντάρει σε μία δυάδα σε απόδοση 3.33.

Εμβόλιμη αγωνιστική για το Σαμπιονά έχει το σημερινό πρόγραμμα. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί, πως στις αρχές Φεβρουαρίου, η Λανς θα βρίσκεται στην δεύτερη θέση, στο -3 από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Νις στην 10η, αρκετά μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η Λανς εφαρμόζει ένα 3-4-3, που στην πράξη δεν έχει καθαρό στράικερ. Είναι όμως γεμάτο με δημιουργούς και με ποδοσφαιριστές που κάνουν γρήγορη την ομάδα. Κατά την άποψή μου ωστόσο, δεν ανήκει στο επίπεδο για να ανταγωνιστεί την Παρί, ούτε για να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη τριάδα, δίχως να γίνει μάχη στο τέλος.

Η Νις πηγαίνει σαν καλό αουτσάιντερ στην έδρα της Λανς (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Ασφαλώς και έχει πιο μεγάλους σταρ στο ρόστερ της: Σμάιχελ, Νικολά Πέπε, Ντάντε, Λαμπόρδε, Ράμσι, Τουράμ και πολλούς άλλους. Είναι σαφώς πολύ πιο ακριβή ομάδα.

Πρόσφατα οι δύο ομάδες έπαιξαν στην Νίκαια και το τελικό 0-0 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα. Από τότε, υπάρχει μία σημαντική αλλαγή. Ο Φαβρ, που δεν έγινε ποτέ αγαπητός στις βεντέτες της ομάδας αποχώρησε και την θέση του πήρε ο συνεργάτης του και άνθρωπος του συλλόγου Ντιγκάρ.

Από εκείνη την ημέρα, μοιάζει σαν να απελευθερώθηκαν οι παίκτες της Νις. Μόνο θετικά αποτελέσματα: 6-1 με τη Μονπελιέ, 0-0 στην έδρα της Ρεμς και νίκη με 1-0 επι της Λιλ. Είναι φανερό πως έχει ταιριάξει στα προσόντα των ποδοσφαιριστών το 4-2-3-1 που χρησιμοποιεί ο 36 χρόνος Ντιγκάρ, σε σχέση με τον Φαβρ που ακολουθούσε πάντα συστήματα με τρία στόπερ.

Έχει καλό μομέντουμ η Νις και θα πάρει ψυχολογία αν γίνει ομάδα που θα σταματήσει το απίστευτο 10/10 που τρέχει στο γήπεδο της η Λανς. Το Χ2Δ στο 2.15.

Ευκαιρία να διπλώσει τις νίκες της

Η Λιόν έδειξε επιτέλους σοβαρότητα και κατάφερε να περάσει από την έδρα της Αζαξιό. Απόψε, ευελπιστεί να διπλώσει τις νίκες της, για να πλησιάσει κάπως τις ευρωπαϊκές θέσεις. Υποδέχεται την Μπρέστ (22:00 Live από το SPORT24), που πριν από πέντε περίπου εβδομάδες, συγκεκριμένα στις 28/12, την έχει κερδίσει εκτός έδρας με 4-2, στο καλύτερο της παιχνίδι επί Λόραν Μπλαν.

Την επομένη αγωνιστική πάει στην έδρα της Τρουά. Μοιάζει λοιπόν μία καλή ευκαιρία, προκειμένου η Λιόν να κερδίσει βαθμολογικό έδαφος. Ο άσος ανάμεσα στο 1.50 και στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λανς - Νις: Χ2Δ (απόδοση 2.15), 22:00
  • Λιόν - Μπρεστ: 1 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ