TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Δύο καλά πληρωμένοι άσοι

Ο Σίλβιο Ρομέρο της Φορταλέζα σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Copa Libertadores
Ο Σίλβιο Ρομέρο της Φορταλέζα © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Μετά από το 2/2 του Σαββάτου ο Τσάρλυ συνεχίζει με βραζιλιάνικα πονταρίσματα και στρέφει αυτή τη φορά το βάρος σε δύο επιλογές.

Η Αβάι με όπλο την δυνατή της έδρα προσπαθεί να κλειδώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή της.

Από τις κλασικές ομάδες έδρας του Brasileirao τρέχει ένα εντός έδρας ρεκόρ 4-2-1 και όταν παίζει στο γήπεδο της δημιουργεί φάσεις για 1,90 - 1,50 τέρματα. Την περασμένη αγωνιστική κατάφερε και σταμάτησε το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο και βάσει εικόνας την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Νότιας Αμερική, Παλμέιρας, αποσπώντας ισοπαλία 2-2.

Η Κουιαμπά εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ 2-0-5, δηλαδή έχει ηττηθεί στα 5/7 παιχνίδια που έχει δώσει και τα εκτός έδρας της xGoals είναι 1,00 - 2,10.

Η Αβάι την παραμονή της την χτίζει και θα την πετύχει με νίκες όπως αυτήν που πρέπει να κάνει σήμερα με την Κουιαμπά (17:00 LIVE από το SPORT24 ). Ο άσος στο 2.20 στο μέσο όρο των εταιριών.

Η ευκαιρία της Κοριτίμπα

Η Κοριτίμπα προέρχεται από ένα αρνητικό ρεκόρ με 6 παιχνίδια χωρίς νίκη, 0-2-4, έχει κατρακυλήσει στην βαθμολογία πριν ξεκινήσει η 15η αγωνιστική ήταν στην 16η θέση, 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει μπροστά της δύο βατά εντός έδρας παιχνίδια, με την ουραγό Φορταλέζα και με την αδύναμη Ζουβεντούδε, τα οποία τα έχει στοχεύσει να τα πάρει και να επιστρέψει στην κανονικότητα. Με τη Φορταλέζα (00:00 LIVE από το SPORT24 ) έχει και το τεράστιο πλεονέκτημα πως ο αντίπαλος της βρίσκεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Εστουδιάντες για το Copa Libertadores.

Έχει αποδειχθεί πως η Φορταλέζα δεν μπορεί να αντέξει το να αγωνίζεται στο Libertadores. Είναι πρωτάρα στη διοργάνωση και η κούραση και οι τραυματισμοί που δημιουργούνται από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι κάτι το μη διαχειρίσιμο για την ίδια. Ο άσος δίνεται σε υπερβολικά υψηλές τιμές, στο 2.45 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αβαΐ - Κουιαμπά: 1 (απόδοση 2.20), 17:00
  • Κοριτίμπα - Φορταλέζα: 1 (απόδοση 2.45), 00:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ