TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Χτίζει σερί η Σεβίλλη, εντυπωσιακή η Μπρέντφορντ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Χτίζει σερί η Σεβίλλη, εντυπωσιακή η Μπρέντφορντ
Ο Ιβάν Τόνεϊ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε @ 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Απανωτά ταμεία από τον Τσάρλυ, που την Παρασκευή έβγαλε δυάδα τριπλασιασμού με τον άσο της Αστον Βίλα και το Χ2 της Βιγιαρεάλ και σήμερα προτείνει μία εξίσου δυνατή τριάδα από Ισπανία, Αγγλία και Ιταλία.

Δεν γίνεται να μείνει τόσο χαμηλά στη βαθμολογία η Σεβίλλη. Μιλάμε για μία ομάδα, που κανονικά θα έπρεπε να διεκδικεί την τέταρτη θέση, δεν γίνεται να συνεχίσει να βρίσκεται για πολύ ακόμα στις ομάδες που παίζουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Βρίσκει θετικό σερί η Σεβίλλη

Ο Σαμπάολι δούλεψε το αγαπημένο του 3-4-3 στη διακοπή και επιστρέφοντας στη δράση, η Σεβίλλη πήρε 1-1 στην έδρα της Θέλτα και κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν", κερδίζοντας με 2-1 την Χετάφε.

Η Σεβίλλη πηγαίνει τώρα στην έδρα της άνετης Χιρόνα (17:15 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) και έχει ανάγκη να χτίσει πάνω στον καλό αρχικό κύκλο αποτελεσμάτων, που ξεκίνησε αμέσως μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι εταιρίες συνεχίζουν να δίνουν υψηλές τιμές στις αποδόσεις νίκης των Σεβιγιάνων, κάτι που μας προσφέρει το δικαίωμα να ποντάρουμε μαζί και την ισοπαλία. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.50-1.55.

Σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα

Η Μπρέντφορντ παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και προέρχεται από σπουδαία αποτελέσματα. Στη διακοπή πήγε με αέρα, από την τελευταία της νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που συνεχίστηκε και στην επιστροφή στη δράση, με την ισοπαλία 2-2 με την Τότεναμ, το διπλό (2-0) στην έδρα της Γουέστ Χαμ, και το 3-1 επί της Λίβερπουλ.

Σκοράρει εύκολα και έχει τουλάχιστον δύο τέρματα εδώ και 5 παιχνίδια. Απόψε, η Μπρέντφορντ υποδέχεται τη χειρότερη ομάδα της Premier League (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Όταν η Μπόρνμουθ ήταν στην πρώτη δεκάδα, έγραφα πως με βάση τη διαφορά της στα xGoals είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Με ένα ρεκόρ λοιπόν, με μία νίκη και οκτώ ήττες στα τελευταία εννιά παιχνίδια υποχώρησε στη 16η θέση και σύντομα θα βρεθεί στην τελευταία τριάδα. Θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά για να μην πέσει. Ο άσος των Λονδρέζων, στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Η αυτοκτονία στη Μόντσα

Η Ίντερ αυτοκτόνησε στη Μόντσα, κέρδιζε με 2-1, έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι και να βρίσκεται σε μία κατάσταση που θα της επιτρέψει να επιστρέψει στη μάχη του τίτλου, όμως πέταξε στα σκουπίδια τη δυναμική που της πρόσφερε η νίκη επί της Νάπολι, αφού ισοφαρίστηκε σε 2-2 στις καθυστερήσεις.

Η Βερόνα είναι χαμηλού επιπέδου αντίπαλος (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Εκτός έδρας έχει το χειρότερο ρεκόρ στη Serie A, καθώς έχει μαζέψει μόλις 3 βαθμούς. Εξάλλου, δεν έχει κερδίσει ποτέ στην ιστορία της, σαν φιλοξενούμενη την Ίντερ: 20-11-0 το ρεκόρ και η λογική λέει πως θα περάσει ένα εύκολο βράδυ η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι. Ο άσος με over 1,5 ανάμεσα στο 1.45 και στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χιρόνα - Σεβίλλη: Χ2Δ (απόδοση 1.50-1.55), 17:15
  • Μπρέντφορντ - Μπόρνμουθ: 1 (απόδοση 1.65), 19:30
  • Ίντερ - Βερόνα: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 1.45-1.50), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ