TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Απουσίες, παράδοση και φόρμα

Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα της ημέρας και ποντάρει σε μία δυάδα από την Ιταλία και την Ισπανία.

Η Μπολόνια πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στο Φρίουλι με 2-1, όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να διπλώσει τις νίκες της, αφού έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Κρεμονέζε. Έχει όμως σήμερα την ευκαιρία, να αξιοποιήσει το βατό πρόγραμμα, κερδίζοντας τη Σπέτσια (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Με επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια θα καλύψει σημαντικό βαθμολογικό έδαφος.

Η παράδοση και η απουσία του Ν' Ζολά

Ο Μότα ήταν την περσινή σεζόν τεχνικός της Σπέτσια και τη γνωρίζει πολύ καλά. Η παράδοση που έχει η Μπολόνια απέναντι στη Σπέτσια είναι εξαιρετική. Μιλάμε για ένα ρεκόρ 10-1-0!

Και οι δύο ομάδες δεν θα έχουν διαθέσιμους τους αρχισκόρερ τους. Για τους γηπεδούχους απουσιάζει εδώ και καιρό ο Αρανούτοβιτς (8 γκολ). Για τους φιλοξενούμενους είναι εκτός ο Ν' Ζολά (9 γκολ). Η Μπολόνια βέβαια έχει περισσότερες λύσεις επιθετικά. Ο Ν' Ζολά για τη Σπέτσια είναι όλη η επίθεση της, έχει πετύχει περισσότερα από τα μισά γκολ της ομάδας, εννιά από τα 17. Ο άσος στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

Έχει βρει φόρμα η Εσπανιόλ

Είναι απίστευτη η πίεση που νιώθουν οι ομάδες, που βρίσκονται από την 11η θέση και κάτω στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η διαφορά από την 11η Χιρόνα μέχρι την 19η Κάντιθ είναι στους 5 μόλις βαθμούς.

Για να καταφέρεις να παραμείνεις στην κατηγορία χωρίς άγχος, πρέπει να κυνηγάς την Ευρώπη. Σε αυτήν τη δύσκολη διαδρομή, η Εσπανιόλ έχει βρει φόρμα επιστρέφοντας μετά το Μουντιάλ. Σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι αήττητη (2-2-0).

Η ισοπαλία στο Καμπ Νου, ήταν ένα αποτέλεσμα που τόνωσε σημαντικά την αυτοπεποίθησή της. Ακολούθησε η ισοπαλία με 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Χιρόνα και δύο σπουδαίες νίκες, 2-1 στην έδρα της Χετάφε και 1-0 με εντυπωσιακή εμφάνιση 2,28-0,93 xGoals) επί της εξαιρετικής φέτος Μπέτις.

Η Εσπανιόλ με βάση τη βαθμολογία από την διαφορά στα xGoals, θα έπρεπε να βρίσκεται ακριβώς στη μέση της κατάταξης, στη 10η θέση. Αντ' αυτού βρίσκεται στη 13η, όμως η τάση είναι εμφανώς ανοδική.

Πηγαίνει απόψε να παίξει στην έδρα της Αλμερίας (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), που βρίσκεται στη 14η θέση, έναν βαθμό πιο κάτω, αλλά με βάση τη διαφορά στα xGoals θα έπρεπε να είναι 18η. Η Εσπανιόλ έχει υπέρ της τη φόρμα, είναι ανώτερη ομάδα και είναι στο χέρι της να επεκτείνει το αήττητο σερί που τρέχει. Το Χ2Δ ανάμεσα στο 1.55-1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Σπέτσια: 1 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Αλμερία - Εσπανιόλ: Χ2Δ (απόδοση 1.55-1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ