TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Ανεβαίνει μόνη στην κορυφή με το 1.70

Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δίνει οδηγίες
Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δίνει οδηγίες AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας και καταλήγει σε δύο δυνατά πονταρίσματα.

Τεράστια ευκαιρία για την Αταλάντα να περάσει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα αποτελέσματα του ΣΚ έφεραν τη Νάπολι με τη Μίλαν στην πρώτη θέση με 11 βαθμούς, ακολουθούν Ουντινέζε, Ρόμα με 10, όπως και η Αταλάντα με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προγνωστικά Ιταλία: Το ανέβασμα του Κουπμάινερς

Η ομάδα του Γκασπερίνι θέλει να αφήσει πίσω την περσινή απογοητευτική χρονιά και για την δική της ψυχολογία είχε πολύ μεγάλη ανάγκη το καλό ξεκίνημα. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα του Κουπμάινερς, που δείχνει πως την δεύτερη του χρονιά στη Serie A, προσαρμόστηκε και μπορεί να πιάσει τα νούμερα που είχε στο oλλανδικό πρωτάθλημα.

Αποκτήθηκε από την Αταλάντα έχοντας πετύχει την περασμένη σεζόν 15 γκολ στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, πέρυσι έβαλε μόλις 4 σε 30 συμμετοχές. Φέτος έχει ισοφαρίσει την περσινή του επίδοση από την 4η αγωνιστική. Θα είναι σπουδαίο για μία ομάδα που παίζει με 3 στην επίθεση να έχει σημαντικό αριθμό τερμάτων από ποδοσφαιριστή που παίζει στο δίδυμο του άξονα.

Στις πρώτες 4 αγωνιστικές κέρδισε σχετικά εύκολα δύο θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια από το σημερινό η Αταλάντα (19:30 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ), μακριά από το γήπεδο της. Την πρώτη αγωνιστική πέρασε 0-2 από τη Γένοβα, σε παιχνίδι με 0,57 - 1,92 xG την τρίτη αγωνιστική κέρδισε 0-1 στην Βερόνα με 0,49-0,70 xG. Η Μόντσα είναι η πιο ασύνδετη ομάδα του πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι αποκτήθηκαν 20 ποδοσφαιριστές, η σεζόν άνοιξε με όνειρα, όμως η ομάδα δεν έχει δέσει. Τέσσερις ήττες σε 4 παιχνίδια, όλες σχετικά εύκολα. Ο Τζιοβάνι Στρόπα στηρίχτηκε, όμως η εικόνα της ομάδας του τον εκθέτει. Δεν έχει δέσει καθόλου η Μόντσα και η προσπάθεια που κάνει να έχει ψηλά τις γραμμές κάνει εύκολο το έργο των αντιπάλων του. Το διπλό στο 1.70 στον μέσο όρο των εταιριών.

Ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στο Μπέργκαμο

Η Τορίνο έχει φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν. Την περασμένη Πέμπτη έδωσαν από κοινή αφετηρία το παιχνίδι με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ηττήθηκε όμως με 3-1 στις λεπτομέρειες. Έμεινε πίσω στο σκορ από ανόητο πέναλτι που παραχώρησε ο Άινα, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο δέχτηκε με μακρινό σουτ από κόντρα το 2-0, μείωσε με τον Βλάσιτς και στην προσπάθεια για την ισοφάριση ήρθε το τρίτο τέρμα, ξανά από πέναλτι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Είναι δεδομένο πως η Τορίνο θα είναι πολύ συγκεντρωμένη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λέτσε (21:45 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ), για να επιστρέψει στις νίκες. Έχει ποιότητα και ταχύτητα η επιθετική τριάδα των Βλάσιτς, Ράντονιτς, Σανάμπρια, περιμένω να αντιδράσει μετά την ήττα στο Μπέργκαμο και να κερδίσει την σοβαρή και οργανωμένη αμυντικά Λέτσε. Ο άσος στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντσα - Αταλάντα: 2 (απόδοση 1.70), 19:30
  • Τορίνο - Λέτσε: 1 (απόδοση 1.75), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ