TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Ακολουθώντας το αήττητο, παιχνίδι με δύο επιλογές

Ο Αμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε κόντρα στον Γουαϊαρ της Δε Στρόνγκεστ σε αναμέτρηση για το Copa Libertadores
Ο Αμπνερ της Ατλέτικο Παραναένσε © 2022 JUAN KARITA/ASSOCIATED PRESS

Μετά το διπλό της Παλμέιρας ο Τσάρλυ συνεχίζει με Βραζιλία, αυτήν την φορά με παιχνίδια από το εγχώριο Κύπελλο.

Στο Copa do Brasil, βρισκόμαστε στους 16 του θεσμού και στα πρώτα παιχνίδια. Στη διοργάνωση δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος στην ρεβάνς, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

Η Ατλέτικο Παρανάενσε πέρυσι έφθασε στον τελικό της διοργάνωσης και ηττήθηκε από την Ατλέτικο Μινέιρο που έκανε το νταμπλ. Φιλοδοξεί και φέτος να φθάσει όσο γίνεται πιο μακριά. Η κλήρωση τής ανοίγει τον δρόμο να φθάσει χαλαρή μέχρι τα προημιτελικά. Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε με συνολικό σκορ 9-2 (5-2, 4-0) την Τοκαντινόπολις που παίζει στην τέταρτη κατηγορία. Στους 16 έχει αντίπαλο την Μπαϊα, που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία και έχει σαν στόχο την άνοδο και με ένα ρεκόρ 8-1-4 βρίσκεται στην 3η θέση.

Η πρόσληψη Σκολάρι δημιούργησε δυναμική

Η Ατλέτικο Παραναένσε βρίσκεται σε καλό μομέντουμ από την στιγμή που την ανέλαβε ο Σκολάρι. Μπορεί τον Φελιπάο να μην τον έχουμε στην Ευρώπη σε μεγάλη εκτίμηση και δικαιολογημένα, για το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας παραμένει ένα μεγάλο μέγεθος, ειδικά για το επίπεδο της Ατλέτικο Παραναένσε. Η πρόσληψη του έχει οδηγήσει σε ένα αήττητο ρεκόρ 9 αγώνων. Ξεκίνησε με ήττα από την Φλουμινένσε, στη συνέχεια τρέχει ρεκόρ 3-1-0 στο πρωτάθλημα, 6-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις.

Την περασμένη Κυριακή έκανε σπουδαίο διπλό με γκολ στο 99ο λεπτό στην έδρα της Κοριτίμπα. Η Μπαϊα δεν ενδιαφέρεται για το Κύπελλο, στόχος της η άνοδος, κάτι που φάνηκε και στον προηγούμενο γύρο που χρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει ομάδα 4ης κατηγορίας. Το Χ2 ανάμεσα στο 1.55 με 1.60.

Μα αήττητο, φόρμα και παράδοση, στο κλάσικο μίσους

Η κλήρωση έφερε ένα κλάσικο μίσους στην πόλη της Φορταλέζα. Η Φορταλέζα υποδέχεται στο πρώτο παιχνίδι τη Σεαρά. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σημαντική νίκη επι της Αμέρικα Μινέιρο, όμως ήταν εντελώς άδικη. Η νίκη επί της Αμέρικα ήταν η πρώτη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, για να έρθει χρειάστηκε να έχουν ήρωα τον τερματοφύλακα Μαρσέλο Μπόεκ και να μην καταλογιστούν δύο πέναλτι στον αντίπαλο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σεαρά δεν κερδίζει εύκολα όμως δεν χάνει με τίποτα. Τρέχει ένα αήττητο σερί 2-7-0 στο πρωτάθλημα. Ο νέος τεχνικός Μαρκίνιος Σάντος ξεκίνησε με δύο λευκές ισοπαλίες, εντός με τη νταμπλούχο Ατλέτικο Μινέιρο και εκτός με την Γκοϊάς. Ξεκαθάρισε πως δεν γίνονται σε αυτά τα παιχνίδια ροτέισον, καθώς ο κόσμος της ομάδας διψά για την πρόκριση. Μόλις μία φορά έχει ηττηθεί η Σεαρά στην έδρα της Φορταλέζα στα τελευταία δέκα παιχνίδια, 1-6-3 το ρεκόρ. Το Χ2 από 1.55 έως 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαΐα - Ατλέτικο Παραναένσε: Χ2 (απόδοση 1.55-1.60), 01:30
  • Φορταλέζα - Σεαρά: Χ2 (απόδοση 1.55 - 1.60), 02:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ