TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ακολουθώντας τα σερί

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ακολουθώντας τα σερί
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει σε δύο μεγάλα σερί.

Στη Serie A, η Νάπολι έχει ξεφύγει και οι υπόλοιποι μεγάλοι δίνουν σκληρή μάχη για την τετράδα, με εξαίρεση την Γιουβέντους, εκτός κι αν ανατραπεί στην έφεση, η τιμωρία των -15 βαθμών για το σκάνδαλο Plusvaleza. Η απρόσμενη χθεσινοβραδινή ήττα της Ίντερ, δίνει ακόμη μεγαλύτερη ανάσα στη Νάπολι και δυναμώνει τη μάχη της τετράδας. Η Λάτσιο, με 34 βαθμούς, βρίσκεται τρεις πόντους κάτω από τις Ίντερ και Ρόμα που με 37 βρίσκονται στην τρίτη και στην τέταρτη θέση αντίστοιχα. Απόψε, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι αντιμετωπίζει τη Μίλαν, που έμεινε μόνη δεύτερη με 38 πόντους (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Η Μίλαν τρέχει 8/9 αμφίσκορα

Η ομάδα του Πιόλι προέρχεται από τρία απογοητευτικά παιχνίδια. Η αρχή του κακού ξεκίνησε από το 2-2 με τη Ρόμα, σε παιχνίδι που μέχρι στο 87o λεπτό, η Μίλαν είχε προβάδισμα 2-0. Άφησε την μπάλα όμως, μπήκε μέσα στην περιοχή της και τιμωρήθηκε από δύο στατικές φάσεις.

Στη συνέχεια, γύρισε από το 2-0 στο Λέτσε κι έφερε ξανά 2-2, δίχως να αξίζει κάτι καλύτερο (1,51-1,45 τα xGoals). Ακολούθως, ήρθε και η τριάρα από την Ίντερ. στον τελικό του Σούπερ Καπ, για να δέσει το γλυκό. Η άμυνα της Μίλαν δεν είναι καλά. Μετά τη νίκη με 2-0 επί της Γιουβέντους, τον περασμένο Οκτώβριο, έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με εξαίρεση το 0-0 στην Κρεμονέζε. Τρέχει ένα σερί που έχει πληρώσει στο πρωτάθλημα με 8/9 Goal/Goal. Η Λάτσιο δύσκολα κρατάει το μηδέν στα ντέρμπι. Το αμφίσκορο στο 1.70 κρίνεται δίκαιο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ρεκόρ της Λειψίας

Η Bundesliga επέστρεψε το περασμένο Παρασκευοσαββατοκύριακο. Η Λειψία ήρθε ισόπαλη 1-1, με υπέρ της τα xGoals 0,94-0,79) στο ντέρμπι με την Μπάγερν και έδειξε πως παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση. Βοήθησε πολύ η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Τη μεταμόρφωσε την ομάδα ο Μάρκο Ρόζε, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση για τους "16" του Champions League και να ανέβει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η ισοπαλία με την Μπάγερν είναι θετικό αποτέλεσμα, αλλά έριξε στην πέμπτη θέση τη Λειψία, η οποία απόψε θα ψάξει τη νίκη, στην έδρα της ουραγού Σάλκε (19:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Δεν φαίνεται να μπορεί να αλλάξει την μοίρα της η Σάλκε. Επέστρεψε με την συνηθισμένη της εικόνα, χάνοντας εύκολα με 3-0 από την Άίντραχτ. Έχουν μεγάλη ποιοτική διαφορά οι δύο ομάδες. 6-3-0 το αήττητο ρεκόρ της Λειψίας στο πρωτάθλημα, 11-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Το διπλό στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε - Λειψία: 2 (απόδοση 1.65), 19:30
  • Λάτσιο - Μίλαν: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ