TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης για την Κολομβία

Ο Λουίς Ντίας πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Κολομβίας με τη Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Μπαρανκίγια
Ο Λουίς Ντίας πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Κολομβίας με τη Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου © 2022 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε μία δυνατή πρόταση από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, Βραζιλία και Αργεντινή έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην τελική φάση, συνεπώς το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη της τρίτης και της τέταρτης θέσης που οδηγούν απευθείας στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά και σε αυτή της πέμπτης, που δίνει εισιτήριο στα μπαράζ.

Κολομβία - Περού: Προγνωστικά και Ανάλυση

Απόψε, η Κολομβία σε έναν οριακό αγώνα, υποδέχεται το Περού (23:00 Live από το SPORT24). Παρότι στο ρόστερ της Κολομβίας υπάρχει μία απίθανη πληρότητα και ειδικά στην επιθετική γραμμή, η οποία είναι γεμάτη με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, οι "καφετέρος" έχουν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Η Κολομβία δεν έχει πετύχει γκολ για πέντε διαδοχικά παιχνίδια. Το καλό είναι πως στα τέσσερα από αυτά πήρε τη λευκή ισοπαλία. Θετικό επίσης είναι, πως ο Χάμες έχει πάρει παιχνίδια αγωνιζόμενος με την Άλ Ραϊάν και έχει επιστρέψει στις κλήσεις. Είχε αγωνιστεί και στο 0-0 με την Παραγουάη, όμως δεν είχε βρει ακόμη ρυθμό.

Η Κολομβία, μετά τη χθεσινή εκτός έδρας νίκη της Ουρουγουάης, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 17 βαθμούς μαζί με το Περού. Την επόμενη αγωνιστική το Περού φιλοξενεί τον Ισημερινό και η Κολομβία πηγαίνει στην έδρα της Αργεντινής.

Καταλαβαίνετε πως αν δεν κερδίσει απόψε η Κολομβία τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Το ρόστερ που διαθέτει ο Ρουέδα είναι εντυπωσιακό. Να καταλάβετε πως απόψε δεν θα παίξουν οι δύο άσοι της Αταλάντα Μουριέλ και Ζαπάτα, παρόλα αυτά η επιθετική τετράδα παραμένει υψηλού επιπέδου.

Ο Χάμες στη θέση του επιτελικού χαφ, ο Κουαδράδο δεξιά, ο Ντίας, που βρίσκεται κοντά σε μεταγραφή από την Πόρτο στη Λίβερπουλ, θα παίξει στα αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει είτε ο Φαλκάο, είτε ο Μπόρχα. Στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με δύο φορ η Κολομβία, θα πάρει ο Κουαδράδο όλη την πλευρά, κάτι που το γνωρίζει καλά.

Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με το Περού για τους γηπεδούχους, δεν μπορώ να φανταστώ, πως δεν θα βρίσκεται η Κολομβία με το εντυπωσιακό ρόστερ που διαθέτει στο Μουντιάλ. Ο άσος στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κολομβία - Περού: 1 (απόδοση 1.75), 23:00

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ