TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Τιμωρημένος ο Κεϊτά, κάνει τη διαφορά ο Μπάροου

Ο άσος της Γκάμπια, Μούσα Μπάροου στο παιχνίδι με τη Μάλι για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής
Ο άσος της Γκάμπια, Μούσα Μπάροου στο παιχνίδι με τη Μάλι Ⓒ 2022 SUNDAY ALAMBA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα και βγάζει επιλογή από τη νοκ άουτ φάση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Υπήρξε ένας υπερβολικός και αδικαιολόγητος φαβοριτισμός υπέρ της Γουινέας, όταν άνοιξαν τις αποδόσεις οι στοιχηματικές εταιρίες για τον αγώνα με την Γκάμπια (18:00 Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της φάσης των 16, του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Σιγά σιγά ήρθε η διόρθωση και πλέον έχουν πάρει σωστή μορφή οι αποδόσεις, έχοντας όμως κρατήσει σαν φαβορί τη Γουινέα. Η αλήθεια πάντως είναι πως η Γκάμπια έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο στο τουρνουά.

Προγνωστικά Κόπα Άφρικα: Γουινέα - Γκάμπια

Στον όμιλο της, κέρδισε 1-0 τη Μαυριτανία, έφερε 1-1 με το Μάλι και στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε με 1-0 την Τυνησία. Σε αυτούς τους αγώνες, τη διαφορά όπως αναμενόταν, την έκανε ο ηγέτης της Γκάμπιας, ο Μούσα Μπάροου, που αγωνίζεται στην Μπολόνια. Ο Μπάροου έχει συμμετοχή και στα τρία τέρματα που έχει πετύχει η ομάδα του, μετρά ένα γκολ και δύο ασιστ.

Η Γουινέα δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο για να δικαιούται τον τίτλο του φαβορί. Στην πρεμιέρα κέρδισε δύσκολα το αδύναμο Μαλάουι με 1-0. Εν συνεχεία έμεινε στο 0-0 με τη Σενεγάλη, παίζοντας μόνο για την ισοπαλία και στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, ηττήθηκε με 2-1 από τη Ζιμπάμπουε.

Η εταιρίες, μας δίνουν τη δυνατότητα, είτε να πάμε σε ένα παρολί, (πχ. με τον Αστέρα Τρίπολης), ποντάροντας στην Γκάμπια και παίρνοντας μαζί μας και την ισοπαλία στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο παράτασης. Το Χ2Δ δίνεται ανάμεσα στο 1.55 και στο 1.60.

Για όποιον θέλει να μεγαλώσει το ρίσκο, το να πάρει την πρόκριση η Γκάμπια, δίνεται στο 2.15 στο μέσο όρο των εταιριών. Η Γκάμπια θα έχει στο γήπεδο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης, τον Μούσα Μπάρου, από τη στιγμή που ο άσος της Λίβερπουλ, Ναμπί Κεϊτά (βγήκε MVP με Σενεγάλη και Μαλάουι) είναι τιμωρημένος για τη Γουινέα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουινέα - Γκάμπια: Χ2 (απόδοση 1.55-1.60), 18:00
  • Γουινέα - Γκάμπια: Πρόκριση Γκάμπια (απόδοση 2.15), 18:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ