TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι στοίχημα: Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά στο 2.40

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ επικεντρώνεται στο Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το σημερινό πρόγραμμα και ποντάρει σε μια δυνατή απόδοση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρέσκια, έχοντας να δώσει παιχνίδι, από τις 11 Δεκεμβρίου και το διπλό με 0-1, που έκανε στην έδρα της Νόριτς, πηγαίνει σήμερα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ (22:00 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24). Αναβλήθηκε το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρέντφορντ και το εντός έδρας με την Μπράιτον, βρίσκεται στην 7η θέση με 27 βαθμούς και 8 πόντους πίσω από την 4η Άρσεναλ, αλλά και με τρία παιχνίδια λιγότερα. Είναι πάντως δεδομένο πως ο ανταγωνισμός για την τέταρτη θέση έχει αυξηθεί σημαντικά. Η Άρσεναλ έχει βρει φόρμα και παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, η Τότεναμ έχει μπει στην φιλοσοφία Κόντε και έχει μάθει να παίρνει τα αποτελέσματα και η Γουέστ Χαμ έχει χάσει έδαφος όμως σαν ομάδα έχει δυνατότητες. Η Γιουνάιτεντ πρέπει να περάσει σήμερα με διπλό για να κρατηθεί στον στόχο της. Ο Ράνγκνικ από τα πρώτες του δηλώσεις έδειξε πως η πρόθεση του είναι να βελτιώσει αμυντικά την ομάδα.

Της αλλάζει φιλοσοφία ο Ράνγκνικ

Η ένταση στην πίεση ψηλά ανέβηκε σημαντικά και με αυτόν τον τρόπο στα δύο παιχνίδια που έχει κοουτσάρει τη Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να πάρει δύο νίκες στο 1-0. Το 1-0 δεν υπήρχε στο λεξικό της ομάδας την εποχή Σόλσκιερ. Χαρακτηριστικό είναι πως στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας η Γιουνάιτεντ κράτησε το μηδέν στην άμυνα της μετά από 8 μήνες σε εντός έδρας παιχνίδι. Με το ίδιο αποτέλεσμα, χωρίς καλή εμφάνιση, επικράτησε και στην έδρα της Νόριτς. Έχουμε δηλαδή μία ξεκάθαρη αλλαγή φιλοσοφίας και μίας προσπάθειας να υπάρχει καλύτερη αμυντική λειτουργία και περισσότερος έλεγχος στα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νιούκαστλ πέτυχε την πρώτη της νίκη στις αρχές του μήνα με την Μπέρνλι, αλλά δεν υπήρχε συνέχεια. Το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο, ήρθε η ήττα με 4-0 στην έδρα της Λέστερ, το πιο εύκολο από ό,τι δείχνει το αποτέλεσμα 3-1 στο Άνφιλντ και το 0-4 εντός έδρας από τη Σίτι. Είναι δεδομένο πως χρειάζονται πραγματικά σημαντικές μεταγραφές τον Ιανουάριο για να μπορέσει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ η Νιούκαστλ. Ένα παιχνίδι έχει σήμερα το πρόγραμμα, οπότε για να φτιάξουμε την απόδοση η επιλογή θα γίνει με βάση την αλλαγή νοοτροπίας που έχει φέρει ο Ραλφ Ράνγκνικ στη Γιουνάιτεντ. Το διπλό από το 1.45 συνδυαστικό με under 3,5 πηγαίνει στο 2.40 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 & under 3,5 (απόδοση 2.40), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ