TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι στοίχημα: Κλείνουν τη χρονιά με 4x4 οι "νυχτερίδες"

Οι παίκτες της Βαλένθια πανηγυρίζουν το γκολ του Ούγο Δούρο κόντρα στη Ρεάλ, στο Μεστάγια σε αγώνα για τη La Liga
Οι παίκτες της Βαλένθια πανηγυρίζουν το γκολ του Ούγο Δούρο κόντρα στη Ρεάλ, στο Μεστάγια Ⓒ 2021 ALBERTO SAIZ/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του 2021 και καταλήγει στο 1.85 από το Βαλένθια - Εσπανιόλ.

Η Βαλένθια βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα του Μπορδαλάς, πριν την διακοπή των Χριστουγέννων, μετρούσε τρεις μεγάλες νίκες και θέλει να κλείσει με 4x4 το 2021, υποδεχόμενη απόψε την Εσπανιόλ (17:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Βαλένθια - Εσπανιόλ: Προγνωστικά Στοιχήματος

H Βαλένθια κέρδισε με 2-1 στο Βίγο τη Θέλτα, 2-1 εντός έδρας την Έλτσε, εκεί όμως που έδειξε πραγματικό χαρακτήρα, ήταν στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λεβάντε, όπου επικράτησε με 4-3. Η ουραγός Λεβάντε καιγόταν για να πάρει την νίκη, προηγήθηκε με 2-0, όμως οι Γκέδες και Σολέρ, είχαν διαφορετική γνώμη. Έπιασαν εντυπωσιακή απόδοση και έβαλαν από δύο τέρματα έκαστος. Η Βαλένθια πέρασε έτσι με 4-3 από τη Λεβάντε.

Ομάδα έδρας η Εσπανιόλ

Η Βαλένθια τώρα υποδέχεται την πιο κλασική ομάδα έδρας του φετινού πρωταθλήματος στη La Liga. Η Εσπανιόλ στην έδρα της είναι πολύ ανταγωνιστική. Με ρεκόρ 6-2-1, είναι στην 5η θέση σε συγκομιδή βαθμών.

Εκτός έδρας όμως το ρεκόρ της είναι απογοητευτικό, έχει μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς, έχοντας απολογισμό 0-3-6. Το πόσο επηρεάζεται όταν παίζει μακριά από την έδρα της, φαίνεται και από τις επιδόσεις της στα xGoals.

Στα εντός έδρας παιχνίδια, δημιουργεί ευκαιρίες για 1,5 xGoals, μακριά από το γήπεδο της μόλις για 0,7 xGoals. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν κρούσματα κορονοϊου. Η Βαλένθια όμως έχει μία εντυπωσιακή εντός έδρας παράδοση απέναντι στην Εσπανιόλ, με ένα ρεκόρ 11-2-0, στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Μεστάγια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο άσος στο 1.85 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαλένθια - Εσπανιόλ: 1 (απόδοση 1.85), 17:15
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ