TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Η πρεμιέρα του Σαλάχ και η μεγάλη ευκαιρία της Κάλιαρι

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Εθνικής Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τη φανέλα της Εθνικής Αιγύπτου © 2022 HASSAN AMMAR/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (11/01) και επικεντρώνεται σε δύο πονταρίσματα.

Το παιχνίδι της Κάλιαρι με την Μπολόνια (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) μετατέθηκε για σήμερα λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι φιλοξενούμενοι με τον κορονοϊό. Το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης δεν έγινε εξαιτίας των 8 κρουσμάτων και στην Μπολόνια είναι αγανακτισμένοι, που θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι, με τον Μιχαΐλοβιτς να δηλώνει πως εδώ και δέκα ημέρες προπονεί την ομάδα νέων, καθώς δεν έχει διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Σήμερα αναμένεται να κατέβει η Μπολόνια με 11 απουσίες.

Με τουλάχιστον 11 απουσίες η Μπολόνια στην Κάλιαρι.

Με κορονοϊό ο βασικός χαφ/στόπερ Μεδέλ (19/0), ο βασικός αριστερός μπακ/χαφ Χίκι (19/4), ο αναπληρωματικός φορ Σανταντέρ (7/1), ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Βινιάτο (15/0, 13 αλλ.) και ο γκολκίπερ Μόλα (-). Σε καραντίνα, χωρίς δυνατότητα να αγωνιστούν βρίσκεται ο βασικός στόπερ Σομαρό (13/0) και ο εναλλακτικός εξτρέμ Σανσόνε (15/0, 12 αλλ.). Παραμένουν τραυματίες οι χαφ Σχάουτεν (2/0), Κίνγκσλεϊ (2/0).

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, υπάρχει και το Κόπα Άφρικα, που έχει πάρει τον κομβικό μεσοεπιθετικό Μπάροου (18/5, 3 ασίστ) και τον αναπληρωματικό μπακ/χαφ Μπαγέ (3/0), που όπως είναι η κατάσταση, θα έδινε κάποια λύση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο μεγάλη ευκαιρία παρουσιάζεται στην Κάλιαρι να πετύχει δεύτερη νίκη στη σειρά και να πλησιάσει στον πόντο την ζώνη παραμονής. Πέτυχε τεράστιο διπλό στην έδρα της Σαμπντόρια η ομάδα του Ματσάρι και επιτέλους με καλή ψυχολογία θα πάει να κάνει ένα σοβαρό βήμα προς τη σωτηρία. Μόλις δύο φρέσκιες απουσίες αντιμετωπίζει του Κεϊτά που πήγε στο Κόπα Άφρικα και του Ναντές που έχει κορονοϊό. Όλα τα υπόλοιπα είτε είναι αποφάσεις του Ματσάρι, Γκοδίν, Κασέρες, είτε είναι μακροχρόνιοι τραυματισμοί, Στρούτμαν. Επιστρέφει στη δράση ο σημαντικός μπακ Ντάλμπερτ. Ο άσος στο 2.85 στον μέσο όρο των εταιριών.

Στη Νιγηρία έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα

Στο Κόπα Άφρικα υπάρχουν 24 ομάδες, που χωρίζονται σε 6 ομίλους. Στην επόμενη φάση, περνάνε οι δύο πρώτοι και οι τρεις καλύτεροι τρίτοι. Κάτι που σημαίνει πως ειδικά στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες είναι προσεκτικές, καθώς ακόμη και με ισοπαλία μένουν στο κόλπο της πρόκρισης. Νιγηρία και Αίγυπτος (18:00 LIVE από το SPORT24) είναι στα 5 φαβορί της διοργάνωσης.

Ένα μήνα πριν την έναρξη του τουρνουά απολύθηκε ο Γερμανός Ρορ, στη θέση του ανέλαβε για τρίτη φορά ο παλιός αρχηγός Εγκουαβέν. Το περίεργο είναι πως η ομοσπονδία ανακοίνωσε τον Πορτογάλο Πεσέιρο, όμως θα αναλάβει μετά το τέλος της διοργάνωσης. Την Αίγυπτο την έχει αναλάβει ο έμπειρος σε τέτοιες αποστολές Κεϊρόζ και υπάρχει δίψα για διάκριση. Θέλουν να πάρουν ρεβάνς από την απογοητευτική πορεία που είχαν στο τελευταίο Κόπα Άφρικα που φιλοξένησαν. Είχαν σε εκείνο το τουρνουά σε κακή ατομική κατάσταση τον Σαλάχ που έπαιζε τραυματίας και φυσικά χωρίς να είναι καλά το αστέρι τους, δεν ήταν εύκολη και η διάκριση.

Αυτήν την εποχή όμως ο Σαλάχ είναι ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη και ασφαλώς μπορεί να οδηγήσει την Αίγυπτο σε μία καλή πορεία στη διοργάνωση. Πρώτος στόχος και για τους δύο να μην ηττηθούν, καθώς τα επόμενα δύο παιχνίδια με Σουδάν και Γουινέα Μπισάου, φαντάζουν εύκολα διαχειρίσιμα. Αν το παιχνίδι φύγει από την ισοπαλία, πιο κοντά στο να το κερδίσει είναι η Αίγυπτος. Η διπλή ευκαιρία ανάμεσα στο 1.45 και στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιγηρία - Αίγυπτος: Χ2 (απόδοση 1.45 - 1.50), 18:00
  • Κάλιαρι - Μπολόνια: 1 (απόδοση 2.85), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ