TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλι Στοίχημα: Δύο φαβορί και ένα Goal/Goal

Ο Άνταμ Μάρουσιτς της Λάτσιο κόντρα στον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα σε ματς για τη Serie A στο Ολίμπικο
Ο Άνταμ Μάρουσιτς της Λάτσιο κόντρα στον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Φουλ ιταλικό παιχνίδι από τον Τσάρλι από το πρόγραμμα της Δευτέρας (17/01), που ποντάρει σε δύο φαβορί και ένα Goal/Goal.

Τρία παιχνίδια από το ιταλικό πρωτάθλημα έχει το σημερινό κουπόνι. Η ισοπαλία στο Αταλάντα - Ίντερ δίνει το δικαίωμα σε Μίλαν, Νάπολι και Φιορεντίνα να κερδίσουν έδαφος στη μάχη για το πρωτάθλημα και για την 4η θέση. Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά

Περνάει πρώτη η Μίλαν

Δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Η Μίλαν υποδέχεται την Σπέτσια και αν κερδίσει, μπορεί έστω και με ένα αγώνα περισσότερο να περάσει στην πρώτη θέση, με 1 βαθμό πάνω από την Ίντερ. Ο αντίπαλος βατός, η Σπέτσια (19:30 COSMOTE SPORT 7 , LIVE από το SPORT24 ) προέρχεται από μεγάλο διπλό στη Γένοβα, που της έδωσε σημαντικό οξυγόνο. Ο Τιάγκο Μότα γνωρίζει πως οι επόμενες δύο αγωνιστικές είναι πολύ κρίσιμες, με την Σπέτσια να υποδέχεται τη Σαμπντόρια και στη συνέχεια να πηγαίνει στην έδρα της Σαλερνιτάνα. Αν πάρει από 4-6 βαθμούς σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα έχει κάνει ένα καλό βήμα για την σωτηρία. Η Μίλαν με τον Πιόλι τα παιχνίδια με κατώτερους έμαθε να τα κερδίζει. Ο άσος με over 1,5 στο 1.45 - 1.50 δεν είναι καμία στοιχηματική ευκαιρία, αλλά το κίνητρο της Μίλαν είναι υψηλό και φαίνεται δύσκολο να μην επιβεβαιωθεί.

Εμφάνιση που σόκαρε τον Σπαλέτι

Η Νάπολι πηγαίνει στην έδρα της Μπολόνια (19:30 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ) και αν κερδίσει μειώνει έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο στους 4 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ίντερ, επίσης θα διατηρήσει απόσταση ασφαλείας 5 βαθμών από την 5η Γιουβέντους. Η εμφάνιση με τη Φιορεντίνα για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα ήταν ένα μικρό σοκ για τον Σπαλέτι. Πραγματικά έπαιξε άθλια η Νάπολι. Ήταν χειρότερη στο πρώτο ημίχρονο, έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά δύο λάθη της άμυνας της Φιορεντίνα τής πρόσφεραν το παιχνίδι στο πιάτο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. Έφεραν την ισοφάριση και άφησαν τη Φιορεντίνα με παίκτη λιγότερο. Κι όμως παίζοντας στο γήπεδο της με παίκτη παραπάνω, όχι μόνο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ πρόκρισης, αλλά δέχτηκε δίκαια με βάση την εικόνα του αγώνα και δεύτερο τέρμα. Στο τέλος είχε δύο αποβολές και ενώ όλα έδειχναν πως η Φιορεντίνα πήρε την πρόκριση ο Πετάνια ισοφάρισε. Στην παράταση όμως οι Βιόλα έκαναν ένα μικρό πάρτι και επικράτησαν με 5-2. Στο τέλος ο Σπαλέτι δεν μπορούσε να κάνει δηλώσεις.

Με απουσίες και οι δύο

Καλά δεν είναι ούτε η Μπολόνια. Πέρασε προβλήματα με τον κορονοϊό. Την περασμένη Δευτέρα έπαιξε με απουσίες στην Κάλιαρι και της γύρισε δίκαια στο τέλος το παιχνίδι σε 2-1 από 0-1. Έχει πάντως κάποιες καλές επιστροφές ο Μιχαΐλοβιτς. Θετικός πλέον μόνο ο φορ Σανταντέρ (7/1), αρνητικοί στα τεστ ο βασικός χαφ/στόπερ Μεδέλ (19/0), ο βασικός αριστερός μπακ/χαφ Χίκι (19/4) και ο εναλλακτικός μεσοεπιθετικός Βινιάτο (15/0, 13 αλλ.). Σοβαρή η απουσία για το Κόπα Άφρικα του Μπάροου (18/5, 3 ασίστ). Ο Σπαλέτι έχει χάσει για το Κόπα Άφρικα τον ηγέτη της άμυνας Κουλιμπαλί και η απουσία του στοιχίζει. Στο Καμερούν έχουν ταξιδέψει επίσης οι Ανγκισά (14/0) και ο εξτρέμ Ουνάς (10/0 9 αλλ). Επίσης είναι εκτός και ο Ινσίνιε. Θα έχει και αυτός επιστροφές, καθώς βγήκαν αρνητικοί στον κορονοϊό ο σημαντικός χαφ Ζιελίνσκι (19/5 5 ασίστ), ο αριστερός μπακ Μάριο Ρούι (18/0) και ο δεξιός μπακ Μαλκιουί (5/0) και υπολογίζονται. Πολύ σημαντική είδηση το γεγονός πως επέστρεψε στην αποστολή ο παικταράς Οσίμχεν (11/5). Οι απουσίες και η εικόνα της Νάπολι με κρατάνε από το να επιλέξω να ποντάρω υπέρ της, πιο ασφαλής επιλογή μοιάζει το Goal/Goal στο 1.75.

Με υπηρεσιακό και απουσίες η Τζένοα στο Αρτέμιο Φράνκι

Η Φιορεντίνα υποδέχεται την Τζένοα το βράδυ (21:45 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ). Μετά την απρόσμενα κακή εμφάνιση στο Τορίνο η ομάδα του Ιταλιάνο αντέδρασε, ήταν καλύτερη σε όλες τις συνθήκες στη Νάπολι και πήρε μία μεγάλη πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου φτιάχνοντας και την ψυχολογία της. Όπως αναμενόταν ο Σεφτσένκο απολύθηκε.

Η επιλογή του αποδείχθηκε καταστροφική με ρεκόρ 0-3-6 στο πρωτάθλημα, άφησε την Τζένοα στην 19η θέση, 6 βαθμούς κάτω από την ζώνη της σωτηρίας. Προσπαθούν να κλείσουν τον Γερμανό προπονητή Λαμπαντία. Σήμερα στο Αρτέμιο Φράνκι θα πάνε με τον προπονητή της Under 17, Αμπντουλάι Κονκό. Είναι στραβό το κλίμα υπάρχουν και απουσίες, τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Βάσκες (14/1). Εκτός ο δεξιός μπακ Καμπιάζο (21/1) και ο στόπερ Μαξίμοβιτς (5/0), ενώ με κορονοϊό είναι ο εναλλακτικός εξτρέμ Καλόν (13/0, 8 αλλ.) και ο ημιβασικός χαφ Ερνάνι (12/0, 6 αλλ). Ο άσος οριακά πάνω από το 1.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Σπέτσια: 1 & over 15 (απόδοση 1.45 - 1.50), 19:30
  • Μπολόνια - Νάπολι: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 19:30
  • Φιορεντίνα - Τζένοα: 1 (απόδοση 1.40), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ